Nový rok v novém bytě na Ořechovce

Zdroj: Penta Real Estate

10
Fotogalerie

Pokud přemýšlíte o změně bydlení a rádi byste se co nejdříve nastěhovali do krásného bytu na prémiové adrese, právě pro vás budou v Maison Ořechovka ještě do konce tohoto roku dokončeny exkluzivní byty o velikosti 2+kk až 5+kk. V současné době je dostupná zhruba třicítka bytů, které svým obyvatelům poskytnou vysoce kvalitní bydlení pro komfortní život v prestižní lokalitě.

Prostorné byty v proslavené čtvrti již brzy k nastěhování

Výstavba 1. etapy luxusních bytů na Praze 6 bude pomalu ale jistě završena a již na jaře 2021 budou první čtyři rezidenční vila-domy připraveny k nastěhování. Budoucí majitelé se v nich mohou těšit na pohodlné bydlení ve vyhlášené čtvrti poblíž historického centra Prahy. Nové byty na Ořechovce oplývají jedinečnou atmosférou a přidávají moderní nádech do genia loci této poklidné, ale zároveň velmi inspirativní rezidenční čtvrti. Koncept unikátních vila-domů vychází z návrhu známého ateliéru QARTA architektura a je realizován zkušeným developerským duem Penta Real Estate a bpd development, jejichž projekty jsou známé pro svou vysokou kvalitu a moderní architekturu a které rovněž získaly mnohá ocenění.

Penta Real Estate

Jednotlivé kategorie bytů disponují užitnou plochou od 55-60 m2 útulných bytů 2+kk designovaných především pro páry, až po 187-224 m2 u velkorysých 5+kk. Pro rodiny je ideální volbou efektivně řešené 3+kk, které se pyšní rozlohou 82-99 m2, nebo 4+kk poskytující 115-130 m2 velký prostor pro všechny dětské aktivity, či třeba klidnou pracovnu pro ničím nerušenou práci z domova. Pro příjemné posezení na čerstvém vzduchu mají veškeré byty vlastní lodžii, terasu nebo předzahrádku, a to v závislosti na podlaží, v němž se nachází.

Penta Real Estate

Prvotřídně vybavené moderní byty

Všechny byty jsou navrženy v nejvyšším standardu Premium, který umocňuje luxusní dojem z projektu Maison Ořechovka. V interiérech i na venkovních terasách jsou položeny kvalitní dřevěné podlahy. Z velkoformátových hliníkových oken s izolačním trojsklem se budoucí obyvatelé budou kochat úchvatným výhledem na přilehlé ulice Ořechovky i blízké Hanspaulky. Elektricky ovládané předokenní žaluzie vytvoří v jejich domově příjemné klima i ochrání soukromí. Designové zařízení koupelen a toalet je provedeno produkty vyhlášených značek jako Laufen, Kaldewei a Hansgrohe.

Penta Real Estate

Prodej bytů na Praze 6 je nyní v plném proudu. Chcete-li v nejbližší budoucnosti získat výjimečný domov, neváhejte a začněte nastávající rok objevováním Ořechovky. Prémiové byty oklopené městskou zelení vám rovněž poskytnou skvělý výchozí bod pro ranní jogging, romantické pěší procházky k Pražskému hradu i návštěvu pověstných restaurací v okolí. Samozřejmostí je pohodlné parkování v soukromých podzemních garážích vybavených dobíjecími stanicemi pro elektromobily. Zahajte novou životní etapu podle svých představ v Maison Ořechovka!