Rezidence Drahobejlova v pražských Vysočanech finišuje

Rezidence Drahobejlova

Rezidence Drahobejlova

Rezidence Drahobejlova
Rezidence Drahobejlova
Rezidence Drahobejlova
Rezidence Drahobejlova
Rezidence Drahobejlova
5
Fotogalerie
Rezidence Drahobejlova v pražských Vysočanech se blíží do cílové rovinky. Pár měsíců před plánovaným dokončením letos v létě má prodáno více než 70% jednotek. „Z pohledu Palmer Capital, developera projektu, je tento dosavadní výsledek potvrzením našich předpokladů, se kterými jsme do projektu vstupovali. Věříme, že tento trend bude pokračovat i ve finální fázi projektu,“ říká Zbyněk Laube, vedoucí developmentu Palmer Capital.

Komfortní bydlení ve městě

Rezidence Drahobejlova nabízí široké spektrum nových bytů mnoha velikostních kategorií od garsonek po luxusní mezonety s jedinečnými výhledy na panorama Prahy, zajímavou architekturu, skvělou dopravní dostupnost a občanskou vybavenost, rozlehlý park i cyklostezku za rohem. Vyrůstá ve stejnojmenné ulici v Praze 9 - Vysočanech, pouhé 3 minuty pěší chůze od stanice metra B Českomoravská.

Všechny byty jsou ve vysokém standardu provedení a mají k dispozici balkon, terasu nebo lodžii. Zajímavostí projektu jsou byty 1+kk flexi v nadstandardní velkosti od 39 do 68 m2, které může jejich majitel časem přeměnit ve 2+kk a přizpůsobit je svým aktuálním potřebám. Ceny bytů se v závislosti na dispozici a poloze bytu v domě, pohybují v rozmezí od 2 225 100 Kč do 6 973 000 Kč vč. DPH, jsou konečné, a pokud je k bytu přiřazeno parkovací místo, je zahrnuto již v jeho ceně.

„Od dubna mohou zájemci o bydlení navštívit vzorový byt 1+kk flexi a přesvědčit se tak o kvalitě a vkusném designu vybavení bytů v Rezidenci Drahobejlova. Zároveň se mohou inspirovat i zařízením vzorového bytu navrženého designérkou Sharon Hindle, která své služby nabízí našim klientům při zvelebování bytu,“ komentuje aktuální dění v projektu Zdeňka Prodanová, Marketing and Sales Manager projektu.

Lokalita pro život

Nespornou výhodou lokality, která za poslední léta prošla radikální proměnou a stala se vyhledávaným místem ideálním pro práci i bydlení, je i velmi dobrá občanská vybavenost. Poblíž se nachází například Nemocnice s poliklinikou ve Vysočanech, Městský úřad Prahy 9, pošta, menší obchůdky a restaurace, pár kroků je to do Galerie Harfa či Fénix. V okolí je několik mateřských a základních škol. V blízkosti projektu je i dostatek zelených ploch pro relaxaci i sportovní aktivity. Rezidenti jistě také ocení blízkost krásného rozlehlého parku Podvinní a relaxační procházky podél Rokytky.

www.drahobejlova.cz