Stavíme i slavíme

Stavíme i slavíme

Stavíme i slavíme

Stavíme i slavíme
Stavíme i slavíme
Stavíme i slavíme
Stavíme i slavíme
Stavíme i slavíme
6
Fotogalerie
Na tváři Prahy se společnost SATPO podepsala řadou úspěšných rezidenčních projektů a pokračuje v developerské činnosti s plány minimálně na dalších dvacet let...

Bylo to už v roce 1985, když se objevila v prvorepublikové zástavbě na pražských Hřebenkách podivná proluka, která vznikla po dokončení Strahovského tunelu. Společnost SATPO ji chytře využila a na jejím místě postavila architektonicky unikátní Rezidenci Sacre Coeur, čímž revolučně nasměrovala tuto oblast k modernímu a luxusnímu bydlení. Dne 28. května 2014, na dohled původního místa výstavby a v těsné blízkosti historického centra Prahy, pár minut chůze od Petřína i stanice metra Anděl, položili zástupci téže firmy nový základní kámen pro další luxusní rezidenční projekt Sacre Coeur².

V jižním svahu bude stověžaté město nabízet tři typy moderních rezidenčních jednotek v cenové relaci od 2,9 do 34 milionu Kč. Kromě osmi loftů v prvních dvou patrech se zahradou a s úžasnými výhledy, najdou v Rezidenci Sacre Coeur² Pražané nový domov v 72 bytech o velikosti 1+kk až 6+kk, nepočítaje pět luxusních penthousů na střeše objektu.

DOSUD NEROZBALENÝ DÁREK

Největším luxusem je podle filosofie společnosti SATPO prostor. Byty na Hřebenkách proto mají v jednotlivých dispozicích řádově o 20 % větší plochu, než bývá běžné a jsou navrženy tak, aby byla striktně oddělena obytná zóna od privátní. Součástí projektu je tradičně vysoký standard vybavení, celoplošné vytápění, klimatizace a „en­suite“ koupelny. I tato exkluzivní novostavba s půdorysem podkovy a šesti vchody bude vybavena non­stop recepcí s concierge službami pro rezidenty a její okolí bude zabezpečeno kamerovým systémem. Panoramatické výhledy z proskleného moderního bytu, prostorné terasy a možnost vlastních interiérových dispozic, lze považovat za opravdový poklad mezi mnoha novostavbami v Praze. A těšit se na její dokončení je možné už teď, je plánované ke konci roku 2015.

PRODÁVAT, DÁVAT I NADĚLOVAT

Společnost SATPO si touto realizací nadělila originální dárek k oslavám 20ti leté existence. Její rezidenční projekty dostaly řadu ocenění v soutěži Best of Realty, Realitní projekt roku či Best Real Estate. Hlavně spokojenost dnes už několika stovek majitelů prémiových bytů svědčí o tom, že SATPO dokáže využít své dlouholeté zkušenosti v oblasti přípravy, řízení výstavby a prodeje rezidenčního bydlení. Kromě aktivního členství v různých odborných organizacích společnost SATPO již několik let finančně podporuje například Nadaci Naše dítě a od samého počátku patří i mezi tzv. Dobré Anděly, kteří přispívají rodinám s dětmi, co onemocněli rakovinou. V letošním roce navíc finančně podporuje vzdělávací program mezinárodní organizace Junior Achievement určené dětem školního věku, zkrátka nezbývá než popřát…všechno nejlepší do dalších let!

Viz: www.satpo.cz