Snadné a bezchybné plánování směn a nepřítomností

Zdroj: RON Software, spol. s.r.o.

Plánujete směny zaměstnanců v Excelu? Máte problémy s hlídáním počtu zaměstnanců na směnách a dodržování legislativy při plánování?

Prostřednictvím modulu Plánování kapacit v docházkovém systému je plánování směn snadné a přehledné. Ve webovém prohlížeči můžete plánovat nejen směny, ale také harmonogramy směn (například krátký, dlouhý týden). Jednoduše tak naplánujete směny zaměstnancům na vašich prodejnách, oddělení v nemocnici nebo ve vašem callcentru.

Pokud definujete požadavky na jednotlivé směny dle profesí nebo dovedností vašich zaměstnanců, tak se vám nemůže stát, že na směně bude scházet pokladní nebo vedoucí prodejny, nebo zaměstnanec, který neovládá německý jazyk. Plánování směn také kontroluje legislativní požadavky a limity.

RON Software, spol. s.r.o.

Pomocí modulu je snadné plánovat také nepřítomnosti. V případě plánování dovolené je běžné zobrazit také zůstatek dovolené nebo zbývající počet dnů sickday.

Jednotlivé plány je možné schvalovat třemi úrovněmi. Pokud plán neodpovídá požadavkům, může být blokováno schválení, než dojde k nápravě.

Pokud patříte mezi společnosti, které s plánováním směn a nepřítomnostmi bojují, kontaktujte nás, rádi přijedeme představit naše řešení.

RON Software je ta správná volba!

RON Software patří mezi leadery HR systémů. Jejich modulární řešení pro HR se skládá ze mzdového, personálního, docházkového a stravovacího systému. Jednotlivé aplikace se dále dají členit dle jednotlivých oblastí. Například v personálním systému lze pracovat s evidencí školení, lékařských prohlídek, tisknout pracovně právní dokumenty, ale také sledovat dovednosti zaměstnanců a pracovat s hodnocením. Mezi vhodné rozšíření docházkového systému patří evidence služebních cest včetně vyúčtování náhrad. Prostřednictvím RON Portálu lze jakékoli informace ze systému poskytnout zaměstnancům. Ve webovém prohlížeči má tak zaměstnanec k dispozici svou docházku, výplatní pásky, může si objednat oběd. Vše pod jedním přihlášením v jednom prostředí.

Čtvrtstoletí s RON Software

Společnost RON Software v letošním roce oslavila již 25 let své existence. Výsledkem poctivé práce celého teamu je více než 4 000 zákazníků a v systémech jsou zpracovávány údaje více než 500 tisíců zaměstnanců.  RON Software se zaměřuje také na své zaměstnance. V letošním roce se otevírá firemní fitness a zahradní party prostor. Společnost je také vidět při různých příležitostech. Stala se partnerem Moravského Utramaratonu, sponzoruje florbalový team, sportovní klub X-Trail. O historii společnosti vnikl samostatný web čtvrtstoletíspolu.cz.