Hmyz vystřelil českou firmu Grig mezi evropskou špičku | e15.cz
Štítek Premium

Brouci vystřelili český startup mezi evropskou špičku, otevírá nový provoz v Brně

Adam Dostál (vlevo) a Tomáš Andrlík z brněnského startupu Grig letos vyhlížejí obrat v desítkách milionů korun.
Adam Dostál (vlevo) a Tomáš Andrlík z brněnského startupu Grig letos vyhlížejí obrat v desítkách milionů korun.
• 
ZDROJ: archiv Grig
Petr Weikert

Petr Weikert

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Vstoupit do diskuze
0

Když byl podnikatel Adam Dostál teenager, stála před ním výzva ochutnat hmyz. Neudělal to. Ta situace mu ale dlouho zůstala v mysli, až ji přetavil v byznys. Dnes jeho Grig otevírá vlastní výrobní závod na hmyzí produkty v Brně a zařadil se do trojice největších hráčů ve svém oboru v Evropě. Letos se tak ve firmě vyhlížející 50milionový obrat zrodí české hmyzí burgery, párky nebo cvrččí boloňská omáčka.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Vyzkoušet za 1 Kč Více informací

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Newslettery