Dejte servery profesionálům

Dejte servery profesionálům

Dejte servery profesionálům

Potřebujete v kancelářích elektřinu? Hloupá otázka, viďte. A máte tedy někde ve firmě vlastní elektrárnu? A co servery? Kde je máte umístěné?

Stejně jako nepotřebujete mít ve sklepě elektrárnu, abyste si mohli v kanceláři rozsvítit nebo uvařit kávu, nepotřebujete tam mít ani svoje servery, abyste mohli pracovat. Díky nedávnému spojení se společností T-Systems, rozšířil T-Mobile svoji nabídku v oblasti IT. Nyní si od T-Mobile můžete pronajmout vlastní server. Nebo můžete odstěhovat své servery k T-Mobile do bezpečného datového centra.

Myslíte si, že nemáte důvod, proč to udělat? Přemýšlejte alespoň o těchto čtyřech.

O vaše servery se postaráme jako o vlastní

Stabilní napájení a stálá teplota. To mají servery rády. V datacentru T-Mobile (s technickými parametry kategorie Tier III, která představuje profesionální zajištění služeb) se přidává i bezpečnost včetně biometrické ochrany a několikanásobně zálohované připojení k internetu. Napájení je plně zálohované, takže severy v centru T-Mobile běží i v případě dlouhodobých výpadků elektrické energie.

Dejte servery profesionálůmDejte servery profesionálům

Ušetříte nejen místo

Kolik vás doopravdy stojí provoz serverů? Počítejte nejen počítače samotné, ale i elektřinu, firewally, disky, klimatizaci. Přičtěte čas, který zabere komunikace s různými dodavateli. K tomu si vynásobte plochu serverovny pronájmem za metr čtvereční.

A nejde jen o finanční úspory. Získáte jediného stabilního partnera, se kterým budete řešit všechny komunikační potřeby. Nejen IT, ale i hlasové služby, mobilní data nebo vývoj a integraci aplikací. A třeba i správu vašeho firemního autoparku.

Bez výpadku

Jak často za poslední rok jste se potýkali s tím, že v serverovně něco nefunguje? Datová centra T-Mobile garantují, že celkový roční výpadek způsobený infrastrukturou nebude delší než 1,6 hodiny ročně (tj. po zbylých 8 758,4 hodiny bude bezchybně fungovat). Jinými slovy: dostupnost je 99,982 %. Skutečnost se ale mírně liší: jedeme na 100 %. Nepotkal nás žádný výpadek ani živelná událost, která by způsobila problémy našim zákazníkům.

Dejte servery profesionálůmDejte servery profesionálům

Vždy přesně na míru

Při výběru služeb od T-Mobile si můžete si vybrat mezi hotovými balíčky, jejichž nasazení je velmi rychlé, ale můžete mít i služby přesně na míru. Potřebujete stabilní rychlost připojení? Můžete mít vyhrazenou linku s kapacitou až 10 Gb/s, nebo její podíl. Chcete raději platit podle množství přenesených dat? Není problém. Chcete ušetřit a dokážete nastavit firewall sami? Klidně si ho pronajměte.

Kromě služeb datových center poskytuje T-Mobile řadu dalších profesionálních ICT služeb. Příkladem mohou být cloudové služby, řešení IT bezpečnosti, správa koncových zařízení a softwarových licencí nebo specifická odvětvová řešení.

t-mobile.cz/ict

Loga T-Mobile a T-SystemsLoga T-Mobile a T-Systems