Mobilní luxus

Vertu - pražský butik

Vertu - pražský butik

Potřebujete poradit s výběrem exkluzivního vína, zapomněli jste na důležité výročí a nemáte dárek, nebo potřebujete zařídit služební cestu do zahraničí? Vaším pestrým požadavkům velmi rád vyhoví mobilní telefon značky Vertu – pomocník, kterého můžete mít vždy při ruce.

Výrobky značky Vertu byly vytvořeny jako doplněk životního stylu nejnáročnějších uživatelů. Vertu nabízí luxusní služby šité na míru v kombinaci s nejlepší kvalitou designu, strojírenství a výroby. Ve svých třech odlišných kolekcích - Signature, Ascent a Constellation – slučuje Vertu využití posledních novinek ve výrobních technologiích s tradiční řemeslnou výrobou v centrále v Anglii, kde je každý telefon ručně sestaven.

V čele nabízených služeb stojí Vertu Concierge. S novým telefonem Vertu získá každý majitel možnost využít odborných rad expertů, doporučení a přednostní rezervační služby po 24 hodin denně. Služba Vertu Concierge dokáže zařídit cokoliv, od dárků na zakázku až po zážitky nebo události, které si za peníze nekoupíte. Služba Vertu Concierge stoprocentně zaručuje splnění každého požadavku majitele telefonu. Vše po stisknutí jednoho tlačítka, po 24 hodin denně, po celém světě, v osmi světových jazycích.

Vertu ConstellationVertu Constellation

Vertu City Brief nabízí přehled informací, doporučení a protokoly z více než 200 nejvyhledávanějších velkoměst po celém světě. Vertu Select je zdrojem bohaté sbírky pečlivě uspořádaných textů s originálním obsahem a příležitostmi, které mají svého uživatele především inspirovat a pobavit. Tato úžasná směs globálních i regionálních novinek je dostupná v osmi jazycích.

Vertu také vytvořila unikátní spolupráci s mnoha partnery na světové úrovni, kteří poskytují majitelům telefonu Vertu opravdu exkluzivní služby, odborné znalosti a přístup k unikátním benefitům.

Majitelé telefonu Vertu mohou nově využít rozvětvenou síť kontaktů členů klubů životního stylu a podnikatelů z celého světa, vytvořenou v souladu s jejich náročným cestovním harmonogramem. Všechny tyto kontakty vytváří společně naprosto unikátní výhody, které může zákazník využít kdekoliv na světě. Speciálně vybrané kluby nabízí svým členům veškeré dostupné služby včetně mnoha výborných barů, restaurací a podnikatelských prostor s nabídkou jednacích místností a dalších nezbytných zařízení. Aplikace Club access umožňuje svému uživateli navštívit vybraný klub alespoň jednou za rok zdarma, v mnoha případech dokonce i vícekrát za rok. Zákazníci mají privilegium rozšířit tuto síť kontaktů přizváním dalšího člena za základě jejich vlastního výběru.

Vertu SelectVertu Select

Díky svým bohatým zkušenostem a kontaktům po celém světě má Vertu možnost vybírat pro své zákazníky takové kluby, které nejlépe odpovídají jejich potřebám. To zahrnuje také výběr nejvýhodnějšího místa, kvalitních služeb a špičkových zařízení. Seznam klubů se bude neustále měnit podle aktuální potřeby zákazníka. Aplikace Vertu Concierge mu pomůže vybrat nejen ten nejvhodnější klub, ale pokud bude potřeba, učinit také rezervaci.

Uživatel telefonu Vertu může také přímo využít služeb nejuznávanějšího britského obchodníka s vínem a lihovinami Berry Brothers and Rudd, jehož zkušený tým odborníků nabízí individuální přístup a rady při výběru opravdu kvalitního vína. Zákazníci budou mít tím pádem nejlepšího someliéra na dosah stisknutím jediného tlačítka.

Bratři Berryové prosluli především pořádáním nejvyhlášenějších degustací a školení v oblasti vína, na které často zvou zástupce těch nejlepších francouzských vinařství, aby zde představili své vynikající produkty. Exkluzivně pouze pro zákazníky Vertu budou tyto vyhledávané akce pořádány i v jiných dnech, a to v Británii, Asii a Spojených státech. Další exkluzivní službou z výrobny bratří Berryových je předkupní právo na některé unikátní sběratelské skvosty jako šampaňské víno Jeroboam nebo vína od nejlepších vinařů z celého světa. Zákazníci Vertu mohou využít také další exkluzivní prvek nazvaný ‘Identify a Bottle’ (Urči lahev vína), kdy mohou vyfotografovat etiketu jakéhokoli vína a poslat ji přímo týmu Berry Bros & Rudd, který podá degustační vysvětlivky, poradí jak nejvýhodněji nakoupit a s dalšími možnými alternativami.

K dalším službám a aplikacím na míru patří např. Protector Services Group, což je skupina odborníků pečujících o osobní zabezpečení každého uživatele telefonu Vertu. Nabízí exkluzivní služby jako řízení rizik právnických i fyzických osob, ochranu a znovuzískání aktiv, udržení majetku a osobní zabezpečení. Jako majitel telefonu získáváte neomezený přístup k informacím odborných konzultantů světoznámé investiční společnosti PSG, kteří vám poskytnou ty nejlepší služby ve svém oboru a uspokojí vaši touhu po komfortu, zárukách a bezpečí.

Dokonale uspořádaný život. Vertu. Life beautifully arranged.