Průmysl 4.0 jede. Infor kvůli němu přijme dalších 100 lidí

Průmyslový veletrh Hannover Messe

Průmyslový veletrh Hannover Messe Zdroj: profimedia.cz

Softwarová společnost Infor rozšíří své vývojové centrum v Praze o 100 lidí na celkových 350 pracovníků. Zaměří se na digitalizaci a Průmysl 4.0. Uvedli to zástupci společnosti.

"Jsme velmi spokojeni s tím, že jedno z našich vývojových center je umístěno v České republice, v zemi s ohromným potenciálem technicky talentovaných lidí. S tím, jak se Infor stále častěji setkává s globální poptávkou po podnikových aplikacích pro podporu aktuálních trendů digitalizace, potřebujeme v našem centru více vývojářů, které hledáme v ČR a v dalších okolních zemích," uvedl ředitel vývoje Kristian Ujlaki.

Aby podniky dokázaly úspěšně přejít na digitální organizaci, potřebují podle zástupců Inforu jasnou vizi a strategii digitální transformace. Klíčovou komponentou této transformace je podnikový informační systém s hlubokou odvětvovou funkcionalitou, elegantním a vysoce funkčním uživatelským prostředím, přístupem k různým mobilním zařízením a výkonnou integrační technologií.

Infor vyvíjí a dodává podnikový software pro specifická odvětví. Zaměstnává 15 tisíc lidí a obsluhuje 90 tisíc zákazníků ve 170 zemích.

Podívejte se na záběry z průmyslového veletrhu v Hannoveru, který se věnoval Průmyslu 4.0: 

Video placeholde
Veletrh Hannover Messe 2017 • Jan Pavec