Rychlá dostupnost a křišťálově čistá voda. Firmy mají jasno

Zdroj: Shutterstock

Je-li pro vás problém dodržovat správný a kvalitní pitný režim, jsou sodobary vyrábějící osvěžující perlivou vodu jasnou volbou. Obecně se jedná o skvělé řešení pro kancelářské prostory i výrobní haly. Hlavní výhodou je rychlá dostupnost a křišťálová čistota vody.

Výdejníky vody rozdělujeme do dvou základních kategorií. A to na barelovou variantu a s připojením na vodovodní řad. Druhá jmenovaná je vhodná zejména pro větší průmyslové objekty. Můžeme mezi ně řadit haly, obchodní střediska nebo školy. Důvod je zřejmý. Tento druh výdejníku vodu čerpá z místních zdrojů a zachovává si tak nízké náklady na provoz s maximální produkcí.

Pramenitá voda CrystalisPramenitá voda Crystalis | Crystalis

Výdejníky na barely

Barelová technologie je velice jednoduchá. Barel se instaluje do horní části přístroje zasazením na speciální hrdlo. Voda následně protéká zcela hygienicky ošetřenou a nerezovou vnitřní částí přístroje, kde je buď vychlazena kompresorem nebo naopak ohřívána.

Vzhledem k tomu, že balená pramenitá voda patří mezi to vůbec nejlepší, odpadá nutnost filtrace. Záleží pouze na vás, kterého dodavatele si zvolíte.

Ekologické vlastnosti barelu

Barely jsou překvapivě velmi ekologickým řešením. Mimo to, že velikostně vydrží dlouhou dobu, jsou také u společnosti Crystalis vratné. Po spotřebování jsou dodavatelem vyzvednuty, pečlivě vydezinfikovány a znovu naplněny čerstvou pramenitou vodou.

To je samozřejmě obrovský rozdíl od klasické balené vody v PET lahvích. Ty většinou končí na městských skládkách či ve spalovnách.

Crytalis

Pramenitá voda

V čem spočívá kvalita pitného režimu? Rozhodnete-li se pro pramenitou vodu máte jistotu křišťálové čistoty, přírodního původu a vyváženého minerálního složení. Čerstvost pramenité vody Crystalis je zajištěna dodáním nejdéle do 7 dní od stočení do barelu. Plně automatizovaný proces zpracování vody pak zamezuje jakékoli kontaminaci.

Mezi nejdůležitější složky pramenité vody patří hořčík a vápník. Její dlouhodobé pití má pozitivní vliv na činnosti srdce a krevní oběh. Prokázán je také pozitivní efekt na psychiku člověka - pomáhá totiž proti nespavosti a bolestem hlavy.

Pro více informací o firmě Crystalis navštivte webovou stránku https://www.crystalis.cz/