VMware vForum poradí, jak uspět v éře mobility a cloudu

VMware vForum

VMware vForum

VMware vForum 2014 se uskuteční 6. května v Praze v Clarion Congress Hotelu. Konferenci pořádá společnost VMware, světový lídr v oblasti virtualizace a cloudové infrastruktury, a zúčastní se jí přibližně 600 profesionálů z oblasti technologií a podnikání.

VMware vForum, globální událost pro zákazníky VMware a IT odborníky, kteří se chtějí dozvědět novinky z oblasti cloudu, „end-user computingu“ a virtualizace, se v České republice koná již popáté. Detailní informace, program a registrační formulář naleznete na internetových stránkách. Po předchozí registraci je účast na konferenci zdarma.

VMware vForum 2014 nabídne technologické inovace a nejlepší příklady z praxe. Letošní téma zní „Rozšiřte své možnosti“ – přináší IT profesionálům a organizacím tipy, jak uspět v éře mobilních řešení a cloudu. Miliardy uživatelů mají přístup k milionům nových aplikací a služeb a očekávání firem kladená na IT pracovníky exponenciálně rostou. Na konferenci vForum se návštěvníci dozvědí, jak transformovat své podnikání prostřednictvím softwarově definovaného datového centra, rozšířit virtualizaci napříč celým IT prostředím, a zvýšit tak své obchodní cíle.

Pestrý program konference zahrnuje prezentace, ukázky produktů a jedinečné semináře. VMware vForum nabízí ideální příležitost k získání informací, navázání obchodních kontaktů a setkání s předními odborníky v oboru. Konferenci zahájí Brian Gammage, hlavní technolog VMware, s přednáškou na téma „‚Software Defined Enterprise‘: jak může váš podnik získat v éře mobilních řešení a v cloudu“. Následovat budou prezentace, které se zaměří na témata, jako je virtualizace úložiště, virtualizace výpočetního výkonu, infrastruktura virtuálních desktopů nebo automatizace a správa cloudu.

VMware vForumVMware vForum

Softwarově definovaná datová centra revolučně mění IT

Éra mobilních zařízení a cloudů přináší nové výzvy a od základů mění způsob fungování IT. Pokud firmy chtějí obstát mezi sílící konkurencí, musí rychle a pružně reagovat na požadavky trhu a zajistit si takové IT prostředí, kde bude možné zřizovat a spravovat služby infrastruktury stejně snadno jako virtuální stroje.

VMware přináší odpověď na tyto problémy v podobě softwarově definovaného datového centra, ideální architektury pro privátní, veřejné i hybridní cloudy. Rozšířením principů virtualizace na všechny zdroje a služby datového centra dokáže architektura softwarově definovaného datového centra zjednodušit a zrychlit provisioning a správu výpočetního výkonu, úložiště a síťových zdrojů prostřednictvím automatizace se stanovenými pravidly.

Architektura softwarově definovaného datového centra a její výhody pro rozvoj podnikání jsou hlavními tématy nadcházející konference VMware vForum.