Vyhrajte cestu a účast na největší technologickou událost - Campus Party Europe

Campus Party Europe

Campus Party Europe Zdroj: Telefonica O2

Od 21. do 26. srpna 2012 se promění bývalé letiště Berlin - Tempelhof na největší festival technologií na světě, propojující oblasti inovace, kreativity, vědy a digitální zábavy.

Chcete jet na Campus Party zdarma? Stačí napsat, jak byste změnili svět k lepšímu

Společnost Telefónica ve spolupráci s Futura Networks vyhlašuje v ČR soutěž o 500 vstupenek na Campus Party, které obsahují i ubytování ve stanovém městě a dopravu z ČR do Německa a zpět.

Chcete jet na Campus Party? Pak nám napište nápad, jak zlepšit svět pomocí digitálních technologií. Čím stručnější, tím lepší. Myslíte si, že pomůže více praxe s výpočetní technikou na středních školách? Nebo výuka sociálních médií? Napište svůj nápad na campusparty-cz@o2.com s inspirujte ostatní.

Svůj nápad zkuste zasadit do jednoho z následujících témat: - Zaměstnanost mladých
- Důstojné stáří
- Inovativní podnikání
- Zdraví
- Internetové právo

Nebo tweetujte

Vstupenky na Campus Party můžete získat i tweetnutím nápadu s hashtagem #I4DA a podívat se tak na největší tech event @campuspartyeu světa zadarmo.

Témata jsou:

#I4DA #YouthEmployment
#I4DA #AgingWell
#I4DA #Entrepreneurship
#I4DA #Health
#I4DA #InternetRights

• 600 hodin programu na 11 pódiích: Na Campus Party Europe se sejde 10 000 nadšenců do technologií, milovníků internetu, hráčů a avantgardistů - zkrátka půjde o setkání nejšikovnějších talentů z oblasti technologií a vědy z celé Evropy, kteří budou společně pracovat na projektech pro lepší budoucnost.

• 24 hodin denně si budete moci vyměňovat zkušenosti a vědomosti na workshopech v 24 tematických oblastech jako jsou například open source, start-upy, sociální média, hry, vývoj software, robotika či design.

• V jednotlivých panelových diskuzích na vás čekají světové kapacity jako například Sir Tim Berners-Lee (vynálezce www), Paulo Coelho (jeden z nejznámějších spisovatelů současnosti), či Don Tapscott (business konzultant a zastánce konceptu obchodní spolupráce Wikinomics).

9 999 dalších technologických nadšenců se na vás těší

Další informace najdete na www.telefonica.cz/campus-party, nebo přímo na www.campus-party.eu