Zefektivněte týmovou práci s Huawei IdeaHub

.

. Zdroj: Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Huawei IdeaHub je novinka, ze které budete ve vaší kanceláři nadšeni. Jejím cílem je maximální zefektivnění týmové spolupráce. Díky  spoustě chytrých funkcí vám prezentace, kreativní workshopy či videokonference konečně poběží hladce. IdeaHub je navíc držitelem ocenění Red Dot Design Award 2020, takže bude ozdobou  vašeho pracovního prostředí.

IdeaHub má velkou variabilitu možných scénářů využití. Jedním kliknutím se bezdrátově připojíte ze svého počítače nebo smartphonu a můžete využít třeba funkci tabule, která umožňuje zobrazovat interaktivní obsah, prezentace, videa nebo fotky. Stejně tak máte k dispozici aplikace Open Office. .. | Huawei Technologies (Czech) s.r.o.

Pokud budete užívat IdeaHub pro online konference, máte jistotu kvalitního přenosu zvuku, díky 12 mikrofonům, které zachytí každý hlas v okruhu 8 metrů. Širší frekvence přenosů zajišťuje křišťálově čistý zvuk Hi-Fi na každém vzdáleném místě. A o dokonalý obraz se stará Full HD kamera.

Záleží jen na vašich potřebách, která ze dvou nabízených variant je pro vaši kancelář a váš tým tou nejideálnější. Jednotlivé varianty provedení se liší ve své velikosti a funkcích. .. | Huawei Technologies (Czech) s.r.o.