Oaks Prague roste

Zdroj: Arendon Development Company

Unikátní rezidenční projekt jihovýchodně od Prahy Oaks Prague už získává svou podobu. Svým obyvatelům nabídne nejen to nejlepší z města i venkova, ale zároveň přináší důmyslně řešené, inteligentní a udržitelné prostředí zasazené do malebné krajiny středních Čech.

Oaks Prague úspěšně dokončil v Nebřenicích výstavbu silničního obchvatu s kruhovým objezdem a hlavní akumulační nádrže, kde se shromažďuje dešťová voda na závlahu golfového hřiště. Také výstavba první fáze projektu, bytové domy od architektů Chapman Taylor a John Thompson, rychle pokračuje.

Arendon Development Company

Tým Oaks ve spolupráci s místními myslivci a experty na krajinotvorbu taktéž dokončil úpravu okolních lesních stezek. Během letošních letních prázdnin se tak návštěvníci Nebřenic budou moci při procházce středočeskými lesy, podél rekonstruovaných rybníků či nově vzniklých tůní, dozvědět mnoho zajímavostí o okolní přírodě i historii.

  Arendon Development Company

Na své si rovněž přijdou milovníci golfu. Mohou se těšit na první devítku 18jamkového golfového hřiště s licencí PGA National, kterou otevře nový ředitel golfu a PGA profesionál Paul Dennis ze společnosti Troon International už toto léto.

Oaks Prague nabízí atraktivní bydlení – od bytových domů, přes rodinné řadové domy až po luxusní vily. Osobní schůzku nebo prohlídku Oaks Prague lze zajistit prostřednictvím webových stránek či telefonicky.

www.theoaksprague.cz / +420 702 260 000