Průmyslový holding CZECHOSLOVAK GROUP se úspěšně prezentoval na karlovarském filmovém festivalu

Zdroj: CZECHOSLOVAK GROUP a.s.

První týden v červenci se uskutečnil 52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Holding CZECHOSLOVAK GROUP (CSG), automobilka TATRA TRUCKS a společnost ELTON hodinářská (výrobce hodinek PRIM) na něm prezentovaly zručnost a schopnosti svých zaměstnanců.

„Jsme velice rádi, že jsme mohli podpořit a také se účastnit tak významné kulturní a společenské akce, která má více jak 50letou tradici, je světově známá a uznávaná a dělá dobré jméno České republice,“ řekl manažer marketingu holdingu CSG Lukáš Novotný. A dále dodal: „V Kalových Varech mohli návštěvníci festivalu vidět například tradiční české hodinky PRIM, které se ručně vyrábějí ve společnosti ELTON hodinářská v Novém městě nad Metují nebo vozidla společnosti TATRA TRUCKS.“CZECHOSLOVAK GROUP a.s.

Od 4. do 8. července proběhla prezentace vozidel společnosti TATRA TRUCKS v Tatra Zóně, kde automobilka představila hned několik exponátů. Konkrétně nové vozidlo TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT, vytvořené u příležitosti 120. výročí zahájení výroby automobilů v Kopřivnici, dále historické vozidlo TATRA T 148 či závodní speciál TATRA T 815, která již několik let úspěšně soutěží na slavné dakarské rallye v Africe. Návštěvníci se také mohli účastnit každodenní autogramiády několikanásobného účastníka Rallye Dakar a trojnásobného vítěze Africa Eco Race Tomáše Tomečka.

V rámci prezentace holdingu CSG na karlovarském filmovém festivalu byly po celou dobu jeho konání k vidění hodinky PRIM společnosti ELTON hodinářská, které se těšily u návštěvníků velkému zájmu. „PRIM je tradiční českou značkou náramkových hodinek, které Češi dobře znají, nosí je například i prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška,“ dodává Lukáš Novotný. CZECHOSLOVAK GROUP a.s.

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, který se uskutečnil za podpory holdingu CZECHOSLOVAK GROUP, navštívila letos světoznámá herečka a producentka Uma Thurman a oscarový herec Casey Affleck. Karlovarský festival je největším filmovým festivalem v České republice a nejprestižnější akcí svého druhu ve střední a východní Evropě. Jako jeden z nejstarších je zařazen do kategorie A, například spolu s festivaly v Cannes, Berlíně nebo Benátkách.