Palivové karty a řešení pro správu vozového parku od Eurowag

Zdroj: W.A.G. payment solutions, a.s.

Úspěch společností podnikajících v nákladní dopravě v Evropě závisí na schopnosti snížit režijní náklady a minimalizovat plýtvání zdroji. Klíčem k dosažení tohoto cíle je efektivní řízení nákladů na palivo. To platí pro všechny podniky, které jsou závislé na svém vozovém parku, ať už se jedná o jeden nákladní automobil, nebo o sto.

Dokáže vám je vaše současná palivová karta poskytnout všechny? Zjistěte, jak může Eurowag pomoci posunout vaši firmu dále na cestě k úspěchu.

Palivové karty pomáhají pohánět odvětví nákladní dopravy

Palivové karty jsou neocenitelné pro každou dopravní společnost s vozovým parkem. Nabízejí totiž zjednodušené řešení plateb za pohonné hmoty a dalších výdajů za vozidla, aniž by řidiči u sebe museli mít hotovost. S palivovou kartou Eurowag máte dokonce možnost platit některé dálniční známky a mýtné.

Palivové karty jsou také velmi užitečné pro menší vozové parky, které nemají tým účetních. Každý měsíc obdržíte jednu přehlednou fakturu s rozpisem jednotlivých nákupů. Snížíte tak administrativní zátěž spojenou s organizováním a archivací velkého množství účtenek od každého řidiče, čímž ušetříte čas i peníze za režijní náklady. S palivovou kartou Eurowag ocení i ty nejmenší dopravní společnosti komfort jediného výpisu pro sledování měsíčních výdajů.

W.A.G. payment solutions, a.s.

Palivové karty Eurowag umějí víc než jen platit za palivo

Držitelé palivových karet Eurowag mají přístup k naší rostoucí akceptační síti čerpacích stanic ve 30 zemích Evropy. 

S Eurowag také můžete propojit svou palivovou kartu s dalšími produktovými nabídkami, jako jsou naše mýtné boxy s certifikací EETS a rozšířeným asistentem pro vozidla (EVA). Provádějte bezhotovostní platby za pohonné hmoty i některé mýtné poplatky a dálniční známky a na konci měsíce obdržíte jedinou fakturu, na které budou všechny transakce uvedeny v přehledném výpisu. Řidiči a administrativní pracovníci ocení pohodlí, zatímco majitelé podniků zase množství ušetřeného času, prostředků a peněz.

Ve společnostech s více vozidly ve vozovém parku bývá velké riziko podvodů s palivovými kartami. Palivové karty Eurowag však nabízejí spolehlivou ochranu proti podvodům ve spojení s funkcí EVA Fuel Guard. Neoprávněné transakce jsou monitorovány a při zjištění podezřelé aktivity obdržíte upozornění. Kromě klidu, který získáte díky technologii Fuel Guard, vám EVA může poskytnout také informace, které vám pomohou snížit náklady na pohonné hmoty a správu vozového parku.

Chytřejší využívání zdrojů

Jak je uvedeno výše, palivová karta Eurowag se pro vaši společnost stane ještě cennější, pokud budete zároveň využívat některý z našich telematických produktů a produktů pro fleet management. Technologie Fuel Guard je jednou z výhod, ale s naší OBU jednotkou EVA budete moci provádět určité platby za mýtné a dálniční známky, sledovat všechna firemní vozidla v reálném čase, získávat přehledy o výkonnosti řidičů a snadno a efektivně plánovat trasy na základě aktuálních informací.

Chování řidičů vyhodnocuje podle parametrů, jako je agresivní brzdění, používání tempomatu, přetáčení motoru, zbytečný volnoběh a další. Ušetřete peníze díky nižší spotřebě paliva tím, že identifikujete neefektivní návyky, na kterých by řidiči měli zapracovat.

A zákazníci Eurowag navíc získají podporu dostupnou 24 hodin denně 7 dní v týdnu ve svém jazyce díky mobilní aplikaci Eurowag! Mějte své podnikání jako na dlani.

Eurowag je dokonalý kopilot!

Stát se zákazníkem je jednoduché, stačí nás kontaktovat ještě dnes. Určíme vám úvěrový limit pro vaši společnost a nabídneme nejlepší platební řešení a produkty pro vaše potřeby. Ukážeme vám, proč má Eurowag nejlepší palivovou kartu v Evropě.