Ikonické brýle od značky Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage Zdroj: Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage - The Dealen Box
Jacques Marie Mage - The Dealen
Jacques Marie Mage - The Dealen
3
Fotogalerie

Když se ve dvaceti letech Jerome Mage, zakladatel značky Jacques Marie Mage rozhodl přestěhovat z Francie do Hollywoodu, ještě netušil, že jednou bude mezi jeho klienty patřit ta nejvybranější společnost. V roce 2001 si v Los Angeles otevřel vlastní designové studio a o třináct let poté přidal ke stávajícímu sortimentu i ručně vyráběné brýle.

Kalifornská značka Jacques Marie Mage každou sezónou posouvá hranice a bourá zavedené stereotipy. Soustředí se na kvalitu a patří na stranu niche značek brýlí. Nejsou možná tak dostupné, jako Ray-bany, ale kvalitu znalec pozná. Jerome Mage, creative director značky navázal spolupráci s Danielem Craigem a na trh uvedl model brýlí The Dealan i v růžové verzi, čímž otevřel fenomén James Bond i dámskému publiku.

Jacques Marie Mage - The Dealen BoxJacques Marie Mage - The Dealen Box | Jacques Marie Mage

Jacques Marie Mage tuto sezónu představili nový koncept COLLECTOR 's TRAY - originální řešení pro sběratele této značky. Pokud plánujete rozšiřovat sbírku, můžete si pořídit i luxusní obal na 3 nebo 6 modelů, který elegantně vyřeší otázku uskladnění brýlí a stane se sofistikovaným objektem vašeho šatníku.

Jacques Marie Mage - The DealenJacques Marie Mage - The Dealen | Jacques Marie Mage

V Čechách jsou brýle k dostání Žilka Optik Studio, model The Dealen stojí 20000 Kč.

Jacques Marie Mage - The DealenJacques Marie Mage - The Dealen | Jacques Marie Mage