Pilsner Urquell vydává eko trička pro pivaře a českou přírodu

Ekologická limitovaná edice triček Pilsner Urquell pomůže české přírodě

Ekologická limitovaná edice triček Pilsner Urquell pomůže české přírodě Zdroj: Pilsner Urquel

Upřímně, kdo by nechtěl tuhle cedulku...
Na každém limitovaném tričku najdete přesné číslo, kolikáté z edice je.
Edice triček Pilsner Urquell
3
Fotogalerie

U příležitosti uvedení nového ekologického designu lahve Pilsner Urquell na trh přichází značka s limitovanou edicí charitativních triček. Díky nové lahvi se ušetří více než 106 tun odpadu, což představuje hmotnost přibližně 530 jelenů lesních.

A právě 530 je i počet triček v limitované edici – každé tričko symbolizuje jednoho jelena. Výtěžek z prodeje bude věnován na ochranu a obnovu přírody v Česku a na Slovensku.

Na každém limitovaném tričku najdete přesné číslo, kolikáté z edice je.Na každém limitovaném tričku najdete přesné číslo, kolikáté z edice je. | Pilsner Urquell

Trička se představí ve dvou originálních designech. Tričko s lahví Pilsner Urquell a stromy navrhl český ilustrátor Patrik Antczak, nositel řady ocenění v oblasti ilustrace a designu. Inspirací pro vznik trička mu byly české lesy a háje. Autorkou druhého trička s krajinou a jelenem je slovenská designérka Simona Machová, která se inspirovala slovenskými horami.

Upřímně, kdo by nechtěl tuhle cedulku...Upřímně, kdo by nechtěl tuhle cedulku... | Pilsner Urquell

 

Originální limitovaná trička jsou vyrobena z organické 100 % certifikované organické bavlny od firmy Earth Positive s využitím zelené energie ze solárních a větrných elektráren. Kolekci bude možné zakoupit na e-shopu Pilsner Urquell od 7. dubna a prodej potrvá do vyprodání zásob. Cena jednoho trička bude 850 korun. Nákupem triček Pilsner Urquell pak podpoříte iniciativy, které pomáhají obnovovat českou a slovenskou přírodu - Nadáciu Ekopolis na Slovensku a v České republice Nadaci Partnerství. 

Edice triček Pilsner UrquellEdice triček Pilsner Urquell | Pilsner Urquell