TAG Heuer vydává novou edici hodinek Formule 1 & Red Bull Racing

TAG Heuer

TAG Heuer Zdroj: TAG Heuer

Speciální edice TAG Heuer Formule 1 Red Bull Racing je k dispozici ve dvou různých verzích.
Volba je mezi sportovním vzhledem s kaučukovým řemínkem a elegantnějším vzhledem v podobě ocelového náramku.
Sportovní kaučukový náramek.
Na zadní straně hodinek je rovněž vyryt nápis „RED BULL RACING FORMULA ONE TEAM SPECIAL EDITION“.
4
Fotogalerie

Vrací se oblíbené hodinky fanoušků Formule 1, skutečně hodinky pro šampiony. TAG Heuer představuje speciální edici TAG Heuer Formule 1 Red Bull Racing ve dvojím provedení a úžasných barvách – nový přírůstek do kolekce bestsellerů TAG Heuer staví na silném partnerství mezi TAG Heuer a týmem Red Bull Racing Formule 1.

Na oslavu spojení s Red Bull Racing vydala značka TAG Heuer speciální edici hodinek TAG Heuer Formule 1 Red Bull Racing. Tato výjimečná novinka ztělesňuje společné hodnoty, které TAG Heuer a tým Red Bull Racing Formule 1 sdílejí, a vzdává tak hold všem fanouškům této stáje.

U této verze designéři vyzdvihli výrazné barvy týmu Red Bull Racing, jakými jsou tmavě modrá nebo sytě červená. Dokonalým příkladem je nový modrý paprskový číselník s upravenou minutovou stupnicí a výrazně žlutými a červenými akcenty. Sčítač chronografu s přesností 1/10 sekundy na 6. hodině má rovněž žluté a červené detaily a centrální vteřinová ručička chronografu je zvýrazněna žlutě.

Indexy s arabskými číslicemi vychází přímo z tachometru závodních vozů. Znalci Formule 1 si jistě všimnou i jemného odkazu na svůj oblíbený sport v podobě linky nad číslicemi 5 a 7. Ta má evokovat startovní čáru na trati Formule 1. Nový číselník je rovněž inspirován kokpitem vozů Formule 1. Je velmi přehledný, aby šel čas odečíst za všech podmínek. Doplnit odvážný závodní design modelu TAG Heuer Formule 1 Red Bull Racing mají kulatá tlačítka s červeným okrajem, který zvýrazňuje startovací tlačítko chronografu na 2. hodině. Na speciální lunetě je vyryto slovo „SPEED“, které dokonale symbolizuje snahu Formule 1 o maximální rychlost.

Speciální edice TAG Heuer Formule 1 Red Bull Racing je k dispozici ve dvou různých verzích. Ty nabízí možnost volby mezi sportovním vzhledem s kaučukovým řemínkem a elegantnějším vzhledem v podobě ocelového náramku. 

Hodinky od značky TAG Heuer jsou dostupné v  Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, www.dusak.cz.