Lime Concept představuje nový e-shop plný jarních novinek

BOSS Gold Capsule kolekce

BOSS Gold Capsule kolekce Zdroj: Archiv značky

BOSS Gold Capsule kolekce, ideální na homeoffice.
BOSS Gold Capsule kolekce nabízí neutrální eleganci se zlatými akcenty.
HUGO - Linie Hugo Boss stvořená pro mladou generaci.
Boxerky s printem z linie HUGO.
Kolekce Boss x Russell Athletic
12
Fotogalerie

Dnešní doba nás téměř výhradně odkázala na nakupování oblečení přes internet. Bohužel nemáme možnost zajít si pro něco do obchodu, ale to přimělo k rozkvětu e-shopy. Lime Concept spouští nový e-shop zaměřený na kvalitní, luxusní a přesto relativně dostupnou módu. 

Výhodou e-shopu Lime Concept je především možnost dostat exkluzivní zboží, které jiné e-shopy nenabízí. Lime Concept odebírá zboží přímo od výrobců. Nabízí značky Hugo Boss, Geox či Armani Exchange. Vybrali jsme pro vás pár kousků, které rozhodně stojí za uvážení. 

Na Lime Concept najdete kolekci Boss Gold Capsule - v rámci linie Athleisure. Kousky v této kolekci jsou pohodlné, ale pořád vypadají elegantně. Alespoň na sportovní oděv.

BOSS Gold Capsule kolekce, ideální na homeoffice.BOSS Gold Capsule kolekce, ideální na homeoffice. | Archiv značky

Na e-shopu najdete mikiny a bundy v černozlatých a bílozlatých kombinacích. Lime Concept také nabízí linii Hugo - moderní alternativu pro mladší ročníky. Pokud tedy nejdete přímo po eleganci. Svou estetikou odráží současný streetwear a nabízí trika, mikiny a také spodní prádlo.

 

Boxerky s printem z linie HUGO.Boxerky s printem z linie HUGO. | Archiv značky

Nově taky je taky k dostání, a to pouze na Lime Concept, kolekce Boss x Russell Athletic. Tato kolekce je plná casual kousků ve světlých, pastelových odstínech, ale i tlumenější modré či šedé.  

Kolekce Boss x Russell AthleticKolekce Boss x Russell Athletic | archiv značky

Italská dokonalost značky Geox je rovněž zárukou správné volby. V nové kolekci nabízí Geox nejen obuv, která „dýchá“, ale také stylové a funkční bundy.

Pánská bunda GEOX OttayaPánská bunda GEOX Ottaya | Archiv značky

Pánská krátká bunda je minimalistická a snadno kombinovatelná. Je vyrobena ze superpohodlné tkaniny s vodoodpudivým větruodolným povrchem a je univerzálním oděvem v různých odstínech černé, který dokonale doplní každý sportovně elegantní outfit.

Značka Geox je známá pro své precizní zpracování a bezkonkurenční pohodlí. Klíčovými vlastnostmi všech produktů jsou prodyšnost, hydroizolace a termoregulace. 

Tenisky Warley, Geox.Tenisky Warley, Geox. | Archiv značky

Bílé tenisky jsou bezkonkurenčně jedním z novodobých pilířů pánského šatníku. Můžete je nosit k obleku, džínům, chinos, jednoduše ke všemu. V souladu s nejnovějšími trendy jsou Warley volnočasovými teniskami s pohodlnou podrážkou z lehkého  kaučuku a neuvěřitelnou flexibilitou.

Polobotky Rezzonico, GEOX.Polobotky Rezzonico, GEOX. | Archiv značky

S možným rozvolňováním by se nám mohlo poštěstit navštívit zase nějakou kulturní akci a na to jsou potřeba formální boty. Polobotky Rezzonico jsou klasické boty s nadčasovým designem, které se budou hodit ke každému obleku nebo i jen džínům a sametovému saku. 

Lime Concept také nabízí značku Armani Exchange. Mladistvá, barevná avšak a ideálně sportovní linie spadá pod módní dům Giorgio Armani. Skvělá je kolekce Neon, která odpovídá současným jarním trendům. A co si budeme, všichni si zasloužíme trochu zábavných barev. Skvělé jsou mikiny a trika