Liga se vrací bez diváků. Fandit se bude u televize, na internetu či v autokině

Duel Teplic s Libercem se odehraje před prázdnými tribunami

Duel Teplic s Libercem se odehraje před prázdnými tribunami Zdroj: Twitter/FK_Teplice

Středeční zápas FORTUNA:LIGY mezi Teplicemi a Libercem se odehraje bez diváků
2
Fotogalerie

Po německé Bundeslize bude česká Fortuna Liga další fotbalovou soutěží, která se dočká restartu. Navzdory přísným opatřením a zavřeným tribunám se soutěž dohraje.

Restart fotbalové soutěže obstará sobotní předehrávka Teplice – Liberec. Šlágrem 25. kola hraném v úterý a ve středu je pak souboj Sparty s Plzní. 

Fotbalová Plzeň nabídne svým permanentkářům netradiční možnost sledovat středeční zápas na Spartě v autokině v prostorách areálu DEPO2015. O možnosti autokina s kapacitou 150 vozidel informovali Západočeši na klubovém webu.

Do konce ligy zbývá odehrát šest kol základní části a dále zápasy nadstavby a baráže. Favoritem na zisk titulu zůstává podle sázkové kanceláře Fortuna Slavia s kursem 1,12:1, kterou podle bookmakerů jako jediná může ještě ohrozit Viktoria Plzeň s kursem 6:1.

„Po době temna se konečně začínají navracet atraktivní fotbalové soutěže. Liga se v posledních letech vyšvihla mezi ty nejoblíbenější, její restart tak navzdory určitým omezením zvedne náladu všem, včetně bookmakerů. Ono vypisovat ligu v Turkmenistánu nebo v Nepálu a mít na vrcholu žebříčku Bělorusko není optimální pro nikoho,“ říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Prostřednictvím internetového projektu #zasvujtym mohou fanoušci alespoň zprostředkovaně vyjádřit své emoce a zveřejněním videa či fotky na sociálních sítích s odpovídajícím hashtagem podpořit svůj oblíbený tým.