AC-T servis chce být spolehlivým partnerem svých zákazníků

Již deset let působí na českém trhu společnost AC-T servis, která se zabývá distribucí zejména dveřního kování, dále krbového nářadí, větracích mřížek, dveřních madel a zavíračů či okopových plechů a poštovních schránek. „Během desetiletého působení na trhu jako velkoobchod jsme vybudovali silnou firmu, která nabízí stabilní zázemí pro všechny naše zákazníky,“ říká majitelka společnosti Jana Erbová.

Podle jejích slov znamená značka AC-T servis především spolehlivost, jistotu a skutečný servis. „Díky zrenovovanému skladovému areálu s prodejnou a velkou manipulační a parkovací plochou na okraji hlavního města, a především díky velkým skladovým zásobám, pružnosti a kvalitě dodávek dokážeme uspokojit prakticky jakoukoli poptávku,“ pokračuje Jana Erbová. Jak dále uvedla, AC-T servis neslibuje nemožné, ale udělá vždy maximum pro splnění všech slibů.

„Našim partnerům poskytujeme podporu mimo jiné ve formě výstavních stojanů s prezentací našich produktů, katalogů, návodů, letáčků atd. Krátkodobým cílem je nyní vydání nového, graficky propracovaného katalogu dveřního a okenního kování. Dále pak změnit image firmy, s čímž souvisí změna loga, grafické úpravy obalů, webových stránek, firemních tiskovin,“ upozornila majitelka firmy. Velkou investicí je již probíhající třetí fáze přístavby provozovny. Tentokrát se jedná o novou reprezentativní vzorkovnu v přízemí a kanceláře v patře. V dlouhodobém horizontu AC-T servis plánuje dále posílit pozici na českém trhu.

#####Důraz na komplexní a kvalitní služby

Získat nové zákazníky zejména z řad projektantů, developerů či stavebních firem by měl pomoci maximální důraz na kvalitní a spolehlivé služby. Ty začínají již odbornou a technickou konzultací a podporou v oblasti vybavení staveb a investičních celků dveřním kováním, panikovým a požárním kováním, společnost AC-T servis se velmi realizuje v oblasti generálních klíčů, samozřejmostí je dnes bezpečnostní kování s certifikací Národního bezpečnostního úřadu.

„Tato certifikace je nutná například ke splnění podmínek výběrových řízení státních zakázek v oblasti vládních objektů, bezpečnostních složek, oblastních a místních samospráv,“ upozorňuje Jana Erbová. AC-T servis dále pro své partnery nabízí i optimalizaci cenových nabídek a garantuje včasné zajištění všech dodávek. „Pro projektové kanceláře jsme schopni zajistit vyvzorování a prezentaci dveřního kování a doplňků na prezentačních stojanech, optimalizaci klíčových systémů administrativních budov a podobně,“ pokračuje Jana Erbová. Samozřejmostí je také příprava projektů v souladu s bezpečnostními a požárními předpisy a normami u veřejných budov.

#####Prioritní je osobní kontakt se zákazníkem

AC-T servis nabízí své zboží, které nakupuje v několika zemích Evropské unie, prostřednictvím vybraných hypermarketů, dále obchodních partnerů z řad maloobchodních řetězců, stavebních firem, výrobců dveří a interiérových studií. Podle Jany Erbové se výrazně kladně osvědčuje možnost osahat si každou kliku před rozhodnutím o její koupi. „Samozřejmě máme také internetový obchod, chceme ale dávat vždy přednost osobnímu kontaktu prodejce s koncovým zákazníkem. Koneckonců hovoří o tom i trendy, když nám v poslední době klesají prodeje v hypermarketech a rostou prodeje právě prostřednictvím interiérových studií,“ upozornila majitelka společnosti AC-T servis. „Vzhledem k nadstandardním vztahům s našimi dodavateli a vzhledem k našemu technickému a skladovému zázemí jsme schopni nabídnout zajištěné dodávky v navrženém harmonogramu,“ dodala.