Adrenalin překazilo těhotenství

Netradičním dárkem chtěl Petru Koukalovou z Karlových Varů potěšit její manžel. K narozeninám jí koupil tandemový seskok v Liberci. To však ještě ani jeden netušili, jakou smůlu s adrenalinovými zážitky bude mít.

„Byl to tak trochu omyl. Jednou jsme jeli okolo Klínovce a já jsem pronesla, že je moc hezké, jak si tam ti lidé plachtí. Manžel z toho zřejmě pochopil, že po něčem takovém asi hrozně toužím,“ směje se Petra. Postupem času rozpaky opadly a ona se na seskok začala dokonce těšit. Nevyhovovaly jí ovšem nabízené termíny. „Agentura zájemce kontaktuje dva dny předem. Bohužel, musíte chodit do práce nebo máte zrovna domluvený jiný program,“ říká. Když už situace vypadala nadějně, přišla Petra do jiného stavu. Proto se rozhodla, že poukaz na seskok věnuje svému kolegovi Liboru Rouškovi. Využít ho chtěl, když byl na dovolené v Českém ráji. Na internetu si totiž zjistil, že agentura pořádá seskoky i tam. „Nejdřív nám přišla zpráva, že se tandemový seskok přesouvá do Loun a nakonec, že máme vyrazit do Liberce. V mých možnostech ale nebylo sebrat se a jet dvě stě kilometrů daleko,“ vzpomíná. Poukaz na Petřin nevšední zážitek tak nakonec propadl.
„Vím, že to s mým tandemovým seskokem bylo trochu komplikované. Byl to ovšem dobrý tip na dárek,“ uznává Petra. Adrenalinový sport se nakonec rozhodla věnovat své setře a doufala, že alespoň jí zážitek vyjde. „Žije v zahraničí, a protože ji hned tak něco nepřekvapí, objednala jsem jí poukaz na zorbing. Nějak ovšem nestihla využít nabízené termíny, takže poukaz zase propadl,“ dodává Petra Koukalová se smíchem.