Bentley Continental GT „Audentia“: skotský tuning

Bentley Continental GT „Audentia“

Bentley Continental GT „Audentia“ Zdroj: Autorevue.cz

Bentley Continental GT „Audentia“
Bentley Continental GT „Audentia“
Bentley Continental GT „Audentia“
3
Fotogalerie
S vlastní interpretací před rokem faceliftovaného supervozu Bentley Continental GT přichází společnost Imperium Automotive.

Firma Imperium Automotive sídlí přímo ve skotském historickém městě Edinburgh a soustředí se především na špičkové ladění vozů prestižních značek Bentley a Bugatti. Jejich nejnovějším projektem je řádně vylepšené kupé Bentley Continental GT pojmenované Audentia, což by se dalo z latiny přeložit jako smělost nebo opovážlivost.

Bentley Continental GT v provedení Audentia disponuje sadou aerodynamických doplňků, mezi které patří nově navržený přední nárazník s mřížkami z podobného vzoru jako v masce, decentní prahové obklady opticky propojující oba nárazníky a ctící přirozené prolisy na bocích sériového provedení, odlišně tvarované víko zavazadelníku se zvýrazněnou odtahovou hranou a nový zadní nárazník, jenž ve své spodní části hostí výrazný difuzor a dvojici rovnoběžníkových koncovek výfuků.

Podle tvrzení společnosti Imperium Automotive vznikne série 50 těchto sad a jejich ceny mají začínat v přepočtu na 716 tisíc korun. Objednávky přijímají již nyní a první z vás se těchto dílů dočkají již během dvou měsíců. Ovšem jen v případě, že Bentley Continental GT vlastníte. Jinak by vám byl také tento špás pochopitelně celkem k ničemu, že…

Čtete rádi E15.cz? Dejte nám hlas ve finále ankety českého internetu v kategorii zpravodajství.