Blažek Praha - nový klient v PointParku Prague D8

PointPark Properties (P3) podepsala nájemní smlouvu se společností Blažek Praha, předním výrobcem pánských oděvů na českém trhu. Od 1. srpna 2012 bude tento nový klient užívat 2 616 čtverečních metrů v PointParku Prague D8. Dohoda byla zprostředkována realitní agenturou Cushman & Wakefield.

Módní dům Blažek se zaměřuje především na vysokou kvalitu, precizní zpracování a nadstandardní doplňkové služby. Pod značkou Blažek jsou dvakrát do roka prezentovány nové kolekce oděvů a módních doplňků, které jsou nabízeny výhradně ve vlastní síti značkových prodejen, kterých je momentálně 25 v České republice a 7 na Slovensku. “Jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli pro PointPark Prague D8 byla lokalita. Umožňuje nám jednoduchou distribuci do našich cílových obchodů, a zároveň je park pohodlně dosažitelný z naší centrály na Praze 7 v Holešovicích,“ říká Jan Vácha, místopředseda představenstva Blažek Praha.

“Věříme, že smlouva s Blažek Praha v PointParku Prague D8 potvrzuje skutečnost, že P3 splňuje všechny požadavky klientů na skladové prostory třídy A, a navíc v prvotřídní lokalitě. Zároveň je to potvrzení další expanze společnosti Blažek Praha na českém trhu,“ říká Daniel Kubizňák, Leasing Manager P3 Česká republika.