Blues na koňské farmě v Želkovicích

V areálu špejcharu v Želkovicích u Suchomast se dnešní večer ponese v bluesovém duchu. Pod širým nebem tam zahraje „pražsko – berounská“ bluesová formace Strašidelný elektrik band.

Skupina Strašidelný elektrik band je kapela, která působí nejčastěji v hlavním městě Česka, v Praze. V posledních dvou letech se však stále častěji objevuje v hudebních hostincích a klubech na Berounsku. „Hrajeme k tanci i poslechu vybranému okruhu posluchačů z řad široké veřejnosti rozličného věku, vyznání, vzdělání i pohlaví,“ uvádí k produkci kapely baskytarista skupiny a správce webu www.strasidelny.cz Petr Olejník z Málkova u Berouna.

První demo vydala skupina v roce 2001 ze svého živého vystoupení na festivalu v Jimramově. První oficiální CD s názvem Strašidelný elektrik band vydal kapele Ota Kodym v roce 2005. Poslední album, které SEB natáčel začátkem letošního v Poetické balbínově hospůdce v Praze, spatří světlo světa co nevidět. Kuriózní bude v tom, že vyjde na vinylu. „Sound lehce praskající desky je podle nás dosud nepřekonanou technologií zvukového záznamu, alespoň co se tedy záznamu naší hudební produkce týče,“ řekl rockový písničkář frontman a kytarista, autor většiny skladeb Petr „Bubák“ Bublák.
Skupina „tří Petrů,“ s Petrem Zimákem za bicími, zahraje dnes večer nejen skladby z tohoto chystaného alba od osmi hodin večer. Ukázku z produkce kapely a bližší informace naleznete na www.strasidelny.cz.