Česká republika získala tři „realitní Oscary“

Hned tři čeští zástupci se dostali mezi absolutní světovou špičku v oboru prodeje realit. Ocenění sítě CENTURY 21 – CENTURION, obdobu filmových Oscarů, obdržely za své loňské výsledky Tým Karla Hubáčka, Tým Petra Vomastka a realitní kancelář CENTURY 21 Reality 21.

Dostat se mezi nejlepší makléře světa je určitě velká pocta. Naši zástupci dokázali, že i na tak malém trhu, jako je Česká republika, je možné usilovnou prací dosáhnout skvělých výsledků,“ komentoval úspěch Aleš Mazgaj, generální ředitel české sítě CENTURY 21.

Realitní kancelář CENTURY 21 Reality 21 vloni zprostředkovala realitní obchody v celkové hodnotě přes 2 miliardy korun. Dvojnásobní držitelé CENTURIONŮ Karel Hubáček a Petr Vomastek prošli právě touto společností a dnes již také vlastní své realitní kanceláře pod značkou CENTURY 21.

„Naše radost při udílení CENTURIONŮ v New Orleans byla o to větší, že Karel i Petr prošli naší školou. Dnes patří k nejzkušenějším českým makléřům a sami již vychovávají své nástupce. A tak věřím, že v příštích letech se rodina CENTURIONŮ v České republice bude stále množit,“ uvedl Petr Kouba, spolumajitel realitní společnosti CENTURY 21 Reality 21.

Podle Aleše Mazgaje mají v příštím roce šanci získat toto nejvyšší ocenění sítě CENTURY 21 i další makléři či makléřské týmy z české sítě společnosti. „První tři měsíce letošního roku nasvědčují tomu, že rok 2012 by mohl být rekordním. Objemy nemovitostních obchodů se zvyšují, probouzejí se i investoři, připravují se nové zajímavé realitní projekty,“ dodal Aleš Mazgaj.