Country Sisters řádily na předsilvestrovské zábavě v Líšném

Country zábava na Jablonecku.

Šestice zpěvaček, muzikantek a také tanečnic kapely Country Sisters potěšila diváky a posluchače v závěru roku v nabité sokolovně v Líšném na Jablonecku. Pod „dohledem“ tradičního pořadatele pana Talaby, který si tak osladil své narozeniny, jež slavil od půlnoci, tu Sonia (kapelnice, bass kytara,) novicka v kapele Andrea (zpěv, piano, klávesy), Linda (housle), Lucy (zpěv, elektrická kytara), Klára (zpěv, kytara, klávesy) a Alena (zpěv, kytara, klávesy) zde rozdivočily na nebývalé předsilvestrovské show nejen svůj početný Fan klub, ale také místní příznivce - přiznejme zejména muže.

Při svém takřka tříhodinovém vystoupení předvedla kapela takřka vše, čím umí rozparádit obecenstvo na svých zahraničních koncertech - od písní klasické country přes gospel po nářez rockandrollových skladeb. Hrálo se a tancovalo na stolech, dokonce břišní tance, představila se „americká“ tetička Sonia s banjem, ruská bábuška, rovněž Sonia, s hitem Kdě eta rodina, který zpíval celý sál, a nechyběla Zorka mstitelka v podání Andrey, či černoška Klára.

„Je to skvělá kapela, kterou je dobré nejen poslouchat, ale také se pořádně dívat,“ hodnotil „galakoncert“ jeden z místních nadšených fanoušků.

Obdobné karnevalové představení si děvčata užila i přímo na Silvestra na své “základně“ – koňské farmě Vysoká u Chrastavy. Inu, jak na Silvestra a Nový rok, tak po celý rok!