Crestyl zahájil výstavbu 14 rodinných domů v projektu Zámecké zahrady

Developerská skupina Crestyl v březnu zahájila výstavbu designových vil a atraktivních dřevostaveb ve svém rezidenčním projektu Zámecké zahrady. Ten se nachází v obci Vysoký Újezd západně od Prahy ve směru k Rudné. V rámci výstavby vznikne 14 domů. Bude se jednat o moderní cihlové vily navržené Michalem Žáčkem z architektonického studia Ateliér 2 a nízkoenergetické domy Ecomodula. Tato výstavba by měla být dokončena v říjnu letošního roku.

„Zahájení výstavby nových designových vil a nízkoenergetických domů Ecomodula nás velmi těší a věřím, že těmito domy vyhovíme požadavkům našich klientů nejen na prvotřídní kvalitu a design projektu, ale i jeho přijatelnou cenu. Jedná se o ideální kombinaci tradičních a kvalitních cihlových vil a atraktivního zpracování. Dřevostavbami Ecomodula zase usilujeme o uspokojení rostoucí poptávky po nízkoenergetickém a zároveň příjemném a moderním bydlení.“ říká Radim Sayed, obchodní ředitel skupiny Crestyl.

Nové domy představují pro zájemce o bydlení řešení na „klíč“, které se přesto přizpůsobí požadavkům nového majitele a zároveň citlivě navazuje na místní prostředí. Cihlové vily různých velikostí jsou v nabídce s pozemkem větším než 1100 m² a cena za nové bydlení začíná již na 6,8 milionech korun včetně DPH. Nízkoenergetický dům Ecomodula s pozemkem je možné pořídit již za necelých 5,4 milionů korun.

Tři varianty designových vil pro uspokojení všech požadavků
Cihlové vily navržené Michalem Žáčkem byly navrženy ve třech variantách v různých velikostech. Jedná se o designové cihlové vily s obklady z přírodních materiálů kombinující dřevo a kámen, o dispozicích 5+1 a velikostech od 164 m² do 221 m². Záměrně zde nebudou realizovány obvyklé standardy, zejména podlahy, obklady a dveře, s cílem umožnit zákazníkovi individuální výběr dle vlastních představ o bydlení.

Nízkoenergetické domy Ecomodula pro moderní a ekologické bydlení
Dvě varianty nízkoenergetických dřevostaveb Ecomodula zajistí moderní a příjemné bydlení s velmi malou spotřebou energie. Obě varianty splňují parametry energetické třídy A (jejich spotřeba dosahuje méně než 50 kWh/m2 za rok).

Zájemci o bydlení v lokalitě Vysokého Újezdu si ale samozřejmě mohou koupit i samostatný pozemek a při dodržení stanovených regulativ postavit dům dle vlastních představ. Na dodržení regulativ dbá developerská skupina Crestyl. Dohlíží se například na návrh domu, který by měl svou výškou, objemem a zpracováním respektovat ráz krajiny a citlivě navazovat na stávající zástavbu. V této souvislosti mohou být klienti také požádáni o výměnu barev fasád nebo alespoň využití obložení z přírodních materiálů, pro nenásilné zasazení do této příjemné lokality.

Zámecké zahrady nabízejí nejvhodnější řešení pro všechny, kteří upřednostňují dostatek životního prostoru pro poklidné a komfortní bydlení na venkově s možností relaxace v přírodě. Neotřelý koncept projektu představuje naprosto nový přístup k bydlení – pozemky jsou rozděleny do sedmi samostatných rezidenčních čtvrtí s dostatkem soukromí a ve skutečné přírodě.