DAFE – PLAST spustila online konfigurátor zimní zahrady

Firma DAFE – PLAST spustila na svých internetových stránkách www.dafe.cz – online konfigurátor zimní zahrady. Poskytuje nabídku deseti základních typů staveb, které jsou navrženy tak, aby splnily nejen představy o funkčnosti, ale také prostorové požadavky majitelů domu, ke kterému bude zahrada přistavena. „Na své si přijdou jak ti, kteří u domu disponují menším prostorem pro zahradu, tak ti, kteří nejsou pro stavbu zimní zahrady prostorem nijak limitováni,“ říká Miroslav Culka, obchodní ředitel firmy DAFE – PLAST, Jihlava s.r.o., předního českého výrobce plastových a hliníkových oken.

Prvním krokem při sestavování nové zahrady na internetu je volba jejího tvaru. Poté konfigurátor nabídne širokou škálu rozměrů, z kterých lze vybírat s ohledem na dispozici stavby. V dalších krocích se zvolí materiál profilů (plast nebo hliník), barva (bílá, hliník, dřevodekor) a typ zasklení. Navíc lze doplnit okenní výplň jednotlivých dílů zimní zahrady bezpečnostní fólií či protisluneční ochranou. V konečné fázi online konfigurátor zimní zahrady nabízí možnost odeslání souhrnné rekapitulace zadaných údajů na email.

„Zimní zahrada už dávno není pouze modernější forma skleníku, lidé v ní spatřují další obytný prostor, v kterém chtějí mít nastavené komfortní podmínky tak, jako například ve svém obývacím pokoji. Firma DAFE – PLAST proto řeší i takové funkční prvky, jakými jsou osvětlení, venkovní zastínění, větrací systémy, ale také inteligentní řídicí systémy,“ dodává Culka.

Společnost DAFE – PLAST Jihlava, s. r. o. vznikla v roce 1992. Zabývá se výrobou a montáží plastových a hliníkových oken, dveří, prosklených stěn, ale také zimních zahrad. Za svůj výrobek OKNO PROGRESS Elite získala firma v roce 2011 Cenu veřejnosti v soutěži Výrobek roku. DAFE - PLAST se zabývá také poradenstvím, odbornými konzultacemi a projektováním v sektoru oken a plastových a hliníkových dveří. Kvalita výroby, špičkové materiály a široký rozsah poskytovaných služeb řadí společnost mezi nejvýznamnější české výrobce otvorových výplní současnosti.