Do kolaudace luxusního bydlení v Michli zbývají dva týdny

V nynějších dnech probíhá kompletace výstavby projektu Rezidence Nová Michle, který se nachází na Nuselské ulici a nabízí krásný výhled ze západní strany na zeleň u potoka Botiče a z východní strany na park a lesy Tyršova vrchu. Poloha projektu nabízí zároveň plnou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost do centra Prahy. Jedná se o menší projekt, který nabídne v šesti nadzemních podlažích 26 bytových jednotek o velikosti od 1+kk do 3+kk, jejichž kolaudace má proběhnout 31. 5. 2012.

„Celková stavba jde již od začátku výstavby podle plánů a není tak možné, že původně oznámené datum kolaudace bude mít zpoždění,“ tvrdí Peter Jína, zástupce investorské firmy MBMS, která je na trhu známa spíše pod značkou „4fund“ – díky vstupu na trh s unikátním konceptem družstevního financování. „Původně bylo zamýšleno, že projekt Rezidence Nová Michle bude pilotním pražským projektem tohoto financování. Bohužel jsme se na bankovním trhu setkali s řadou komplikací a z důvodu nepochopení konceptu mateřskými zástupci českých bank v zahraničí, jsme se rozhodli projekt Rezidence Nová Michle nechat výhradně developerským projektem a zpřístupnit tak luxusní bydlení za ceny družstevních bytů a koncept využít při realizaci dalších projektů např. v Libereckém kraji,“ řekl Jína.

Prodejům se díky své výhodné lokalitě a kvalitnímu stavebnímu i designového zpracování polyfunkčního projektu Rezidence Nová Michle daří i v dnešní době a podle aktuálních informací si již klienti zarezervovali 50 procent bytů, což je na nedostavěný projekt velmi dobrý výsledek. Důvodem dobrých prodejů je bez pochyb i cena bytů, která se pohybuje od 42 do 51 tisíc korun za metr čtvereční bez DPH.

Další předností je, že se Rezidence Nová Michle nachází jen pár minut od centra Prahy a zároveň nabízí mnoho dalších výhod. V bezprostřední blízkosti projektu se nachází pošta, bankovní dům, školy a školky, policejní stanice aj. Najdete zde také bezpočet restaurací a místních obchodů a služeb, zároveň se v nedalekém okolí nalézá několik nákupních center, např. Arkády Pankrác, OC EDEN, Park Hostivař, či obchodní dům Kaufland.

Díky skvělé poloze mají byty také krásný výhled jak ze západní strany, kde se nabízí pohled do zeleně, která lemuje potok Botič, tak z východní strany na park a lesy Tyršova Vrchu. Na své si přijdou i ti, kteří si užívají aktivní životní styl. Nedaleko rezidence je k dispozici sportovní areál, hřiště, tělocvična, nebo lukostřelecký areál. Noví majitelé bytů v tomto projektu se mohou těšit z nedalekého moderního wellness klubu, který poskytuje bazén, fitness centrum i masáže. Za kulturou vede krátká procházka do divadel Na Fidlovačce a Na Jezerce.

Další silnou stránkou lokality je její dopravní dostupnost prostřednictvím městské hromadné dopravy. Zastávku autobusu i tramvaje naleznete do 100 m od domu a cesta do centra Prahy z ní trvá 12 minut na zastávku Muzeum a 6 minut na stanici metra Budějovická nebo Kačerov. Výhodná je také dostupnost automobilem, kde se bez dopravních komplikací dostanete během 10 minut na dálnici D1, na Jižní spojku a do samotného centra Prahy.

Celý tým investora je přesvědčen, že noví majitelé ocení tvrdou práci, kterou společně se stavební firmou Swietelsky (známou po celé Evropě svou precizností) dosáhl velice kvalitního zpracování stavby; to je dnes u některých projektů bohužel opomíjeno. „Právě v preciznosti a zájmu přizpůsobit se potřebám klientů vidím budoucnost menších developerů v tomto odvětví,“ uzavírá Jína.