Donutil na Točníku zazpívá a zahraje na kytaru

Posledním vystoupením letošního kulturního léta na Točníku bude večer Miroslava Donutila nazvaný Cestou necestou.

V one man show Miroslava Donutila zazní historky a vzpomínky, ale kromě toho i pár oblíbených písní z představení Balada pro banditu.
„Mirek Donutil obvykle při svém vystoupení používá playback. S manželkou jsme jej ale přemlouvali, aby zahrál na kytaru živě. Nakonec nám vyhověl a tak se diváci mohou těšit na jedinečný a autentický zážitek,“ říká pořadatel akce Miloslav Kebrle.

Návrat po letech

Oblíbený herec a vypravěč vystoupí na Berounsku po dlouhé době. Shodou okolností se tam poprvé představil před více než deseti lety. V berounském letním kině zahrál a zazpíval již v roce 1997.
Z původně plánovaného devadesátiminutového vystoupení byly nakonec tři hodiny. Zpívajícímu herci tehdy tleskal vyprodaný amfiteátr.

Vezměte si deku

Na Točníku je míst k sezení jen kolem stovky. Pořadatelé proto doporučují všem, kteří přijdou později, vzít si s sebou deku, kterou mohou rozprostřít na trávník. Pro případ špatného počasí je dobré mít také pláštěnku.
Občerstvení včetně teplých nápojů pro zahřátí bude k mání u stánků na dolním nádvoří hradu.
Vstupenky prodává Městské informační centrum na Husově náměstí v Berouně nebo pokladní na hradě Točník. Představení začíná v osm hodin večer. /bar/