DOPIS ČTENÁŘE: Karneval na ledě v Čechách

Nechyběl ledový bar, hudba a vtipný komentář.

V sobotu 6. února uspořádala Hospůdka na koupališti v obci Čechy na Přerovsku dětský karneval na bruslích. Akce se konala v areálu koupaliště. Karnevalovou atmosféru na ledové ploše tvořilo barevné osvětlení a hudba DJ Honzy.

I přes počáteční nepřízeň počasí se karnevalu zúčastnilo mnoho návštěvníků i masek v doprovodu rodičů. Pro děti byly připraveny soutěže v týmech i kolektivní hry. Samozřejmostí bylo vyhlášení nejlepší masky. Všechny děti byly odměněny sladkostmi a občerstvením, jejichž sponzorem byla Hospůdka na koupališti, Irek Matkowski a Obec Čechy. Velké dík také patří manželům Pešákovým, kteří dětem po celý večer vymýšleli různé soutěže a vtipně celou akci komentovali.

Zvláštností tohoto karnevalu byl vybudovaný ledový bar, ve kterém našli něco na zahřátí dospělí i děti. První ročník karnevalu ukázal, že i v takovém zimním období jde prožít příjemný podvečer s dětmi nejen ve vyhřátých domovech.Tímto děkujeme všem organizátorům a budeme se těšit na další ročník karnevalu na bruslích.