Dvě vinohradské rezidence

Hned dvě možnosti zajímavého luxusního bydlení se nabízejí k nastěhování během letošního jara v jedné z nejatraktivnějších pražských lokalit s výjimečnou atmosférou - na Vinohradech. Ostatně ke Královským Vinohradům luxus odjakživa patří…

#####Hotel Plaza Vinohrady

První z těchto rezidencí, z níž pocházejí všechny zde uvedené obrázky, nese název Plaza Vinohrady, nabízí celkem 10 bytových jednotek a dalo by se říci, že je v každém smyslu unikátní.

Jednak svým umístěním: nachází se na malém náměstí v Americké ulici, v samém centru Vinohrad, které představují dlouhodobě jednu z nejprestižnějších rezidenčních čtvrtí v Praze. Tato lokalita nabízí jednoduchý přístup k dálnici D1, metro, tramvaj i autobus jsou takřka za rohem (náměstí Míru, 200 m). Jen několik minut chůze od rezidence jsou vzdáleny dva veřejné parky a občanská vybavenost v bezprostředním okolí je kompletní (obchody, škola, dětské hřiště, nemocnice). Atraktivní je rovněž vybavení společných prostor: recepce s prostornou halou a příjemným posezením u krbu, ale také klidná soukromá zahrada.

V neposlední řadě je rezidence unikátní svým technickým vybavením: najdete zde nejen vysokorychlostní internet, Apple TV a satelit, ale také komfortní klimatizaci, trezor či alarm s barevným kamerovým systémem. Nasazený standard pokračuje také v kuchyni a v koupelnách: spotřebiče Gaggenau, kamenná kuchyňská deska, italská dlažba, sanita Villeroy & Boch… Samozřejmostí jsou šatny, velkoryse řešené úložné prostory či prádelna s pračkou a sušičkou. Velikosti bytů jsou od 95 do 300 metrů čtverečních.

#####Varšavská Lofts

Ideální poloha tohoto loftu umožňuje jednoduchý přístup do parku Havlíčkovy sady. Dopravní dostupnost i občanská vybavenost jsou shodné s rezidencí Plaza Vinohrady. Z příslušenství chybí recepce, garáž a sklep. Příznivě to poznáte na ceně.

Vnitřní vybavení bytů rozhodně ošizeno není: kamenné dlažby, podlahy z masivního dřeva, zakázková kuchyně, žulová kuchyňská deska, nerezové spotřebiče, vysokorychlostní internet, designový videotelefon s barevnou kamerou (Interkom/Fermax), prádelna a spousta úložných prostor.

Prostředí domů v centru přitahuje pozornost nejen svou historií či atmosférou (geniem loci). Navíc láká vysokými stropy, které podporují světlou výšku místností. V případě loftů je tato výhoda pochopitelně ještě zvýrazněna.