Dvojnásobná radost při každém nákupu

Citibank

Citibank Zdroj: Citibank

Užijte si dvojnásobnou radost při každém nákupu s kreditní kartou Citi Life. Získáte odměnu 2 % z každého nákupu zboží či služeb u obchodníků doma i v zahraničí či na internetu. Měsíčně můžete získat až 2 000 Citi Life Prémií. Navíc 250 Extra Citi Life Prémií za první nákup provedený do 30 dní ode dne schválení žádosti o kreditní kartu a dalších 500 Citi Life Prémií za podání žádosti o kartu online.

S kreditní kartou Citi Life můžete získat celou řadu dalších výhod:

Další slevy až 25 % u partnerů programu Citi Club

Citi Life kreditní karta Vám umožní využívat atraktivních slev a výhod u partnerů programu Citi Club z oblasti gastronomie, nakupování, sportu, cestování, zdraví a péče o tělo.

Vrácení poplatku za vedení karty v prvním roce

Vrátíme Vám měsíční poplatek za vedení kreditní karty Citi Life. Stačí zaplatit Vaší kartou alespoň jednou v daném zúčtovacím období v obchodě nebo na internetu.

Bezkontaktní technologie

Všechny Citi Life kreditní karty vydávané od prosince 2011 jsou již vybavené bezkontaktní technologií pro rychlé, pohodlné a bezpečné nákupy.

Až 55 dní bezúročného období na platby kreditní kartou

Pokud uhradíte celou výši aktuálního zůstatku z kartového účtu v rámci bezúročného období, které trvá až 55 dní, neplatíte žádný úrok z dlužné částky.

Unikátní design

Získáváte kreditní kartu s unikátním moderním designem, karta je částečně transparentní.

Čtyři dodatkové karty zdarma pro Vaše blízké

Podělte se o výhody kreditní karty Citi Life i se svými blízkými.

Slevy po celém světě v rámci programu Citi World Privileges

Využijte také slev na nákup zboží či služeb po celém světě v rámci programu Citi World Privileges. Více než 6 000 nabídek a slevy až 40 % u obchodních partnerů programu Citi World Privileges.

Více informací o kreditní kartě Citi Life zde