Firma ADP se stěhuje do River Gardens v Praze

Společnost Automatic Data Processing (ADP), jeden z největších poskytovatelů outsourcingových služeb v oblasti mezd a lidských zdrojů, uzavřela nájemní smlouvu v administrativní budově River Gardens v Praze-Karlíně (developer HB Reavis), která byla dokončena ve druhém čtvrtletí 2012. Colliers International zajistil pronájem 5800 čtverečních metrů kancelářských prostor, které splňují požadavky společnosti ADP a umožňují další expanzi, uvedla Colliers.

„S potěšením oznamujeme ukončení všech jednání a uzavření nájemní smlouvy společností ADP. Projekt River Garden v Karlíně nabízí moderní kancelářské prostory pro inovativní a expandující podnikání společnosti ADP,“ říká výkonný ředitel Colliers International v České republice Omar Sattar.

Colliers International působí v 522 kancelářích v 62 zemích světa a zaměstnává přes 12 000 profesionálů. Poskytuje řadu služeb, které zahrnují prodeje, pronájmy a správu nemovitostí, investiční prodeje a poradenství, oceňování nemovitostí, hypoteční poradenství a průzkum trhu. Na českém trhu působí od roku 1994.