Geosan Development zahájil nový bytový projekt na Smíchově

Společnost Geosan Development zahájila prodej celkem 81 nových bytů v osmi vila domech na rozhraní Malvazinek a Smíchova v Praze. Projekt přijde přibližně na 380 milionů korun a jeho dokončení se plánuje v zimě 2015, oznámila firma.

Vila domy architektonicky korespondují se stávající zástavbou. Byty jsou orientovány převážně na jih a každý z nich nabízí také balkon nebo terasu. Jednotlivé bytové domy ponesou název po světových metropolích New Yorku, Sydney, Petrohradě, Singapuru, Paříži nebo Londýně, na dohled metra trasy B – Radlická. V projektu je pamatováno na dostatek garážových stání i sklepů pro všechny byty. Projektantem Světa Na Pláni je A+R SYSTEM s.r.o. Celým projektem vede chodník, který vytváří linii komplexu a zároveň nabízí příjemná místa k setkávání i odpočinku.

Jde o vyhledávanou lokalitu nejenom pro dopravní dostupnost do centra Prahy, ale také pro její občanskou vybavenost. V těsné blízkosti projektu se nachází mateřská i základní škola, nemocnice, obchody, banky a jednu zastávku metrem nákupní galerie na Andělu. Nedaleko stojí Sportcentrum Radlice a Sportovní klub Motorlet, které nabízí plavecký bazén, wellness a fitness centrum, spinning a různě velké sportovní haly. K procházkám je určen nedaleký park Santoška a kopec Paví vrch s přírodní rezervací.