Harfa Office Park má nové dva nájemce

Firma LLP Czech Republic (služby v oblasti poradenství a software) a CCC Boty (čtvrtý největší maloobchodní řetězec s obuví v Česku) se rozhodly přestěhovat své kanceláře do pražského administrativního komplexu Harfa Office Park. Dohromady si pronajaly 1200 m² kancelářských ploch. LLP a CCC Boty se tak připojily ke společnostem Allianz, Unimills a Fyzikálnímu ústavu, které již přemístily svá sídla do tohoto komplexu. Celkem bylo pronajato již 5000 m² kancelářských ploch. Informovala o tom společnost CBRE, která je spolu s JLL exkluzívními pronajímateli Harfa Office Parku.

„Těšíme se, až se v průběhu října přestěhujeme do nových na míru šitých kanceláří v Harfa Office Parku. Ačkoliv jsme byli spokojeni i na Praze 8 v Karlíně, kde jsme několik let sídlili, došli jsme k závěru, že v současnosti je Harfa Office Park stejně dobře dostupná a našim zaměstnancům nabízí srovnatelnou úroveň služeb. Jedním z hlavních důvodů, proč jsme se rozhodli právě pro Harfa Office Park, byly výhodné termíny a podmínky, které nám společnost Lighthouse Group nabídla,” říká výkonný ředitel LLP Jiří Štiller.

Harfa Office Park nabízí 20 500 m² nových a moderních kanceláří, které se nacházejí na 11 patrech. Projekt se rozléhá podél ulice Českomoravská vedle Galerie Harfa, O2 arény a stanice metra Českomoravská. Harfa Office Park je jedinečná díky architektonickému provedení, širokým podlažím, výhledům na Prahu, stejně jako díky kapacitě parkovacích míst a dostupnosti hromadnou dopravou.