Herce Russella Crowea v New Yorku zachránila pobřežní hlídka

Russell Crowe jako kapitán Jack Aubrey ve filmu Master and Commander – Odvrácená strana světa

Russell Crowe jako kapitán Jack Aubrey ve filmu Master and Commander – Odvrácená strana světa Zdroj: Profimedia.cz

Kdo se nemůže ubránit ztotožňování filmových hrdinů s jejich představiteli, bývá zklamán. Jedno z posledních zklamání teď zažívají fandové mužného Russella Crowea, který jim splývá střídavě s gladiátorem a neohroženým kapitánem Aubreym z filmu Master and Commander; herec se o víkendu ztratil při plavbě na kajaku a musel přivolat pobřežní hlídku, aby ho našla. Ocitne-li se jeden hrdina na moři v úzkých, může vyniknout druhý... O Davidu Hasselhoffovi však nebylo v agenturní zprávě ani slovo.

Master and Commander; odvrácená strana světa – takový je celý název dobrodružného námořnického filmu z roku 2003, v němž kapitán Jack Aubrey (Crowe) se svou oddanou posádkou pronásleduje mnohem lepší a větší loupeživou loď Francouzů.

Minulou sobotu ale oscarová hvězda naštětsí nebyla na zcela odvrácené straně světa, vydala se jen se svým přítelem na plavbu kajakem z přístavu Cold Spring a zřejmě mířili k newyorské pláži Huntington Bay. Ztratili však orientaci, když slunce zapadlo. Nakonec zavolali o pomoc pobřežní hlídku.

Russell Crowe (uprostřed) se svými zachránciRussell Crowe (uprostřed) se svými zachránci | Profimedia.czRussell Crowe (uprostřed) se svými zachránci

Herec svým „zachráncům“ poděkoval prostřednictvím Twitteru. Crowe v současnosti pobývá na Long Islandu kvůli natáčení filmu Noah.