Hledáme úspěšné firmy

V průmyslové výrobě, skladech a podobných prostorách jsou podlahy vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení, vznikají na nich praskliny nebo i výtluky. Opakované opravy poškozených, prašných a mastných podlah jsou nejen nákladné, ale i neestetické, a zároveň omezují chod výroby či provoz skladů.

Úspěšné firmy již mají své zkušenosti a nechtějí vadnou podlahu pouze opatřit „levným“ nátěrem nebo dočasně tenkou vrstvou lité stěrky, a přitom za rok i dříve se bude situace opakovat. Proto již stovky firem oslovilo „IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ“ od firmy Podlahy Liška. Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci, zní oblíbené rčení. A o jeho pravdivosti je možné se přesvědčit doslova na každém kroku. Platí to i v případě, že si chcete do výrobního závodu, skladu či jiného objektu pořídit novou podlahu nebo opravit povrch staré vadné podlahy. Možnosti jsou dvě - řídit se pouze podle ceny bez ohledu na to, jak podlaha bude třeba již po pár měsících používání vypadat a jak vysoké budou další náklady na její opravy, nebo investovat rovnou do kvalitnějšího produktu.

Pokud se rozhodnete pro druhou možnost, jistě vás osloví nabídka firmy Podlahy Liška. Ta chce oslovovat zejména úspěšné firmy, které si dokážou předem spočítat, že se jim vyšší investice do kvalitnější podlahy rozhodně vyplatí. „Naší nejlepší reklamou je to, že se k nám zákazníci, kteří s námi již mají určité zkušenosti, zase vracejí. Pro své další prostory poptávají naše rozebíratelné podlahové panely s tím, že je jiné dříve odzkoušené systémy zklamaly,“ říká majitel firmy Podlahy Liška, Česlav Liška.

#####Široké uplatnění pro panely z PVC

Podlahové panely z PVC jsou řešením i pro velmi zatížené podlahy. Osvědčily se v nejrůznějších výrobních a skladových provozech, kde může být využívána jakákoli manipulační technika a snesou i přejezd nákladních automobilů. Rozebíratelné PVC podlahy vyhovují ve všech odvětvích průmyslu včetně potravinářského a také v zemědělství. Možné zatížení je až 6 tun/ dm2. Trendem jsou nové modely panelů o rozměrech 58 x 76 cm, tl. 22 mm. Instalaci panelů lze provést i za plného chodu výroby či provozu skladu. Nedochází proto ke ztrátám z důvodu odstávky výroby. Panely lze pokládat na vydrolené, popraskané, mastné a jinak poškozené povrchy.

#####Velmi rychlá a snadná montáž

Na všech čtyřech stranách obvodu panelů jsou spojovací zámky. K podkladu se panely nelepí, mezi sebou se spojují těmito zámky, případně se provede dodatečné zakotvení extrémně namáhaných ploch. Povrch je nekluzný. Podle testů provedených v uznávané německé zkušebně je bezpečnost proti skluzu hodnocena výsledkem „VELMI BEZPEČNÉ“ za sucha i za mokra. Podlahové panely jsou vyrobeny z granulátu PVC z elektrických kabelů. Právě skvělé vlastnosti kabelového PVC jsou zárukou houževnatosti, pevnosti, tepelné izolace, chemické odolnosti a možného použití podlah např. i ve svařovnách a stolárnách. Podlahám nevadí ani dlouhodobé působení slunečního svitu, mráz či vysoké teploty. Často jsou také v kontaktu s kyselinami, oleji, ropnými produkty. To vše kabelové PVC bez problémů snáší. Důležité je zmínit skvělé výsledky protipožárních zkoušek. Použité PVC je tzv. „nesnadno hořlavé“. „Bez problémů naše podlahy posuzují a schvalují požárníci, a to převážně při příležitosti kolaudačních řízení různých objektů,“ dodal Česlav Liška.