Hledáte kvalitní TV za rozumnou cenu? Zkuste TV Hisense

Zdroj: Hisense

Historie společnosti Hisense sahá až do roku 1969, kdy byla v malé továrně v městě Qingdao zahájena výroba rozhlasových přijímačů. Z původně malé továrny následně vyrostl dnes již celosvětově známý výrobce plochých televizorů, spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, klimatizací, mobilních komunikačních zařízení a dalších odvětví výzkumu a vývoje v oblasti elektroniky. 

Hisense a současnost

Dnes Hisense zaměstnává více než 75 000 pracovníků téměř po celé planetě. Na trhu plochých televizorů v Číně je nepřetržitě jedničkou již takřka 14 let, dvojkou pak na trhu chladniček a čtyřkou na trhu klimatizací. Je jediným držitelem ocenění kvality na čínském trhu, který toto hodnocení získal již dvakrát.

Hisense

Objemem prodeje, kvalitou a oblíbeností značky je Hisense čtvrtým největším výrobcem plochých SMART televizorů na světě. Tomu napomáhá 17 zámořských obchodních společností, 4 výrobní závody a 7 výzkumných center pokrývajících více než 130 zemí světa.

TV Hisense v České republice

V rámci Evropy je pak významné umístění R&D centra (výzkum a vývoj) v Düsseldorfu, otevření české továrny na výrobu televizorů v Plzni a akvizice skupiny Gorenje včetně vývojových a výrobních kapacit v roce 2018.

Hisense

V České republice je společnost Hisense zastoupena od roku 2015, kdy byla otevřena továrna na výrobu plochých televizorů v Plzni s kapacitou cca 600 tis. kusů televizí za rok. Výrobky Hisense na českém a slovenském trhu nabízí české zastoupení teprve od dubna 2016, přičemž hlavní produktové kategorie jsou televizory ve velikostech uhlopříčky od 32" až do 75" vybavené patentovanou technologii ULED a všemi typy tunerů, včetně nejnovějších norem DVB-S2 i DVB-T2 (H.265 HEVC) s certifikátem ČRA - OVĚŘENO.

 

Hisense nejsou pouze TV

Součástí distribuce je i sortiment velké bílé techniky, kde naleznete kompletní škálu chladniček od nejmenších pultových až po ty největší americké, které se v krátké době staly nejprodávanějšími ve své kategorii na českém trhu. Tuto nabídku doplňuje sortiment praček.

V rámci svých celosvětových marketingových aktivit se Hisense zaměřuje na sponzorování kopané na úrovní turnajů Mistrovství Evropy (2016 a 2020) a Mistrovství světa (2018). V České republice jsme hrdým partnerem fotbalových klubů Viktoria Plzeň a Slavia Praha.

Web:www.hisense.cz     

Facebook:facebook.com/hisenseczsk

Instagram: Hisense_Cesko_Slovensko

Hisense