Hledáte originální dárek?

Zdroj: Manboxeo

Už se vám někdy stalo, že vám na výběr dárku nezbylo moc času, a tak jste museli narychlo objednat dárkový poukaz přes internet? To se asi někdy stalo každému. Co na to jít tentokrát jinak? I když to bude třeba opět narychlo, dárky by měly být alespoň trochu originální a s naším dodáním do druhého dne ani nevadí, že dárek sháníte opět na poslední chvíli. Máme pro vás tip na dárek, který všem vyrazí dech a už jen jeho samotné otevírání bude výjimečným zážitkem pro všechny zúčastněné.

A co to je? Je to Manboxeo Cihla s kladivem a dárkovou kartou uvnitř. Prostě pořádná betonová Cihla, kterou bude muset obdarovaný nejdřív rozbít kladivem, aby se k dárkovému poukazu dostal. Netradiční dárek v ještě neobvyklejším dárkovém balení, který udělá radost každému obdarovanému.

Manboxeo

Originální dárek pro každého

Na Manboxeo.cz naleznete 24 druhů Manboxeo Cihel podle zálib a preferencí obdarovaného – pro kutila, cyklistu, motorkáře, hráče, fotbalistu nebo třeba Manboxeo Cihlu se zážitkem. Všechny Manboxeo Cihly jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého pracovního dne.

Velký výběr zážitků

Máte ve svém okolí milovníka zážitků? Tak přesně pro něj je dárek – Cihla se zážitkem jako dělaný. Každý má nějaký sen, co by si chtěl v životě vyzkoušet. Dárkový poukaz uvnitř této Cihly nabídne obdarovanému výběr z více než 300 odzkoušených a prověřených zážitků. Sport, rychlá auta, adrenalin, degustace, únikové hry – zkrátka všechny možné druhy zážitků, ze kterých si obdarovaný určitě vybere. Všechny zážitky testuje parta profi testerů, aby vám mohli vždy přesně odpovědět na všechny dotazy či poradit se správným výběrem.

Manboxeo

Tak nezapomeňte

Až budete na internetu hledat originální dárky, nezadávejte do vyhledávače slova jako univerzální nebo praktický dárek. Zapamatujte si Manboxeo Cihly s kladivem od Manboxeo.cz.

Manboxeo.cz - Prémiové produkty. Originální balení. Zážitek pro všechny