Hrubá stavba Rezidenčního parku Baarova je téměř hotová

Už jen pár dnů zbývá do dokončení hrubé stavby všech tří objektů Rezidenčního parku Baarova. Hotovo má být přesně 27. května. Developerská společnost PASSERINVEST GROUP se tak postupně přibližuje k plánované kolaudaci, která proběhne koncem listopadu 2011.

Rezidenční park Baarova je moderní bytový projekt, který se nachází v těsné blízkosti komplexu BB Centra na Praze 4. Projekt nabízí 139 bytových jednotek v dispozicích od 2+kk do 6+kk v rozměrech 50 až 170 metrů čtverečních. Skládá se ze tří samostatných objektů, bytových domů, mezi nimiž vznikne moderní vnitroblok. Václav Černý, sales manager společnosti PASSERINVEST GROUP, k projektu říká: „S dokončením hrubé stavby dostal projekt svoji reálnou tvář. Pro naše klienty jsme v této fázi připravili stavebně dokončený vzorový byt a také jsme se snažili pomocí vizualizací společných prostor jako je recepce, chodby a jednotlivé vstupy přiblížit klientům jejich konečnou podobu. “

29. května 2011 proběhne v Rezidenčním parku Baarova Den otevřených dveří, kde si zájemci o nové bydlení budou moci od 11 do 17 hodin prohlédnout již zmíněný vzorový byt. Připraven bude také bohatý program, nejen pro dospělé, ale i děti. V sousední základní škole bude probíhat Den dětí s Elijášem, kde bude připravena řada soutěží, atrakcí a vystoupení. Za architektonickým návrhem Rezidenčního parku Baarova stojí studio CMC architects, generálním dodavatelem je PSJ a financující bankou UniCredit Bank.