Hyundai i10 má po faceliftu. Představí se v Paříži

Nový Hyundai i10

Nový Hyundai i10

Nový Hyundai i10
Nový Hyundai i10
2
Fotogalerie
Hyundai ukáže v Paříži novou generaci i30. Kromě této důležité premiéry ale bude ve Francii k vidění na stánku Hyundai ještě jedna novinka, a sice i10 po faceliftu.

Hyundai i10 dostal v rámci modernizace upravený design. Na auto se nastěhovala nová maska, jiný je také přední nárazník a měnila se i světla denního svícení. Ani zadní nárazník nezůstal nezměněn, stejně jako koncové svítilny. V nabídce najdeme rovněž nově tvarovaná kola. U motorů zůstává vše při starém. Na výběr jsou objemy 1,0 a 1,25 l.

To hlavní, co přichází v rámci faceliftu, jsou bezpečnostní asistenti a věci zaměřené na konektivitu. Nový multimediální systém doplněný o sedmipalcovou dotykovou obrazovku tak nabídne možnost propojení s telefony přes Apple CarPlay nebo Android Auto, k dispozici budou mít řidiči také informace o počasí nebo aktuální dopravní zpravodajství.

Hyundai i10 pak dostal navíc novou multifunkční kameru, která je základem všech bezpečnostních novinek. Řidiči se budou moci spolehnout na přednárazový systém a hlídání jízdních pruhů pracující od rychlosti 60 km/h. Jak už bylo řečeno, poprvé si budeme moci prohlédnout modernizovanou i10 na autosalonu v Paříži.

Článek vyšel na webu Autorevue.cz