Jaguar ukázal v Los Angeles F-Type Black Pack a Design Pack

Jaguar F-Type

Jaguar F-Type Zdroj: profimedia.cz

Na autosalonu v Los Angeles si tamější návštěvníci mohli vůbec poprvé prohlédnout nový Jaguar F-Type, který si svou světovou premiéru odbyl na pařížském autosalonu. (Foto Profimedia)
Aby Američané ale dostali přeci jen něco navíc, obdržel výstavní exemplář pakety Black Pack a Design Pack. (Foto Profimedia)
Design Pack přidá prahové nástavce a přední spoiler lakovaný v barvě vozu, naopak zadní difuzor dostal černý lesklý lak. (Foto Profimedia)
Black Pack toto může doplnit o černý rámeček masky chladiče, černé výdechy na bocích a černé ochranné rámy za hlavami cestujících. Samozřejmě se stále bavíme o lesklé černé. (Foto Profimedia)
Černá se pak nastěhovala také do interiéru, kde díky novince Black Pack dostanete černý sportovní volant s plochou spodní částí nebo černé rámečky výdechů klimatizace. (Foto Profimedia)
5
Fotogalerie
Na autosalonu v Los Angeles si tamější návštěvníci mohli vůbec poprvé prohlédnout nový Jaguar F-Type, který si svou světovou premiéru odbyl na pařížském autosalonu. Aby Američané ale dostali přeci jen něco navíc, obdržel výstavní exemplář pakety Black Pack a Design Pack. O co přesně jde?

V podstatě pouze o drobné detaily. Design Pack přidá prahové nástavce a přední spoiler lakovaný v barvě vozu, naopak zadní difuzor dostal černý lesklý lak. Black Pack toto může doplnit o černý rámeček masky chladiče, černé výdechy na bocích a černé ochranné rámy za hlavami cestujících. Samozřejmě se stále bavíme o lesklé černé.

Černá se pak nastěhovala také do interiéru, kde díky novince Black Pack dostanete černý sportovní volant s plochou spodní částí nebo černé rámečky výdechů klimatizace. Zmíněný paket lze kombinovat s barvami Firesand (na fotkách), Ultimate Black, Polaris White, Italian Racing Red, Rhodium Silver a Satellite Grey.

Jaguar F-Type: kompletní informace

Autosalon v Los Angeles vybízí ke snění (fotogalerie)

Jaguar F-Type představila Lana Del Rey. Bude stát více než Boxster