Klienti ČSOB si vkladové bankomaty oblíbili

Vkládání hotovosti zdarma, bez nutnosti čekání na přepážce, dostupnost 24 hodin denně a další výhody jsou pro mnoho klientů ČSOB spojeny s vkladovými bankomaty. Tyto bankomaty využívá již více než 40 000 klientů, kteří v loňském roce provedli přes 210 tisíc vkladů. Dle průzkumu je 98 % respondentů, kteří vkladové bankomaty využívají, s nimi naprosto spokojeno.

Vkladové bankomaty mají klienti ČSOB k dispozici již od roku 2009. Klienti mohou služeb bankomatů, které umožňují hotovost nejen vybírat, ale také vkládat, využít už na 50 místech po celé České republice. Banka jejich počet neustále zvyšuje a do konce roku jsou plánovány další instalace.

Vkladové bankomaty nabízí řadu výhod jak pro běžné klienty, tak pro podnikatele. Prostřednictvím speciálních Vkladových karet mohou zaměstnanci firem vkládat hotovost na zvolený účet, aniž by měli možnost nahlédnout na zůstatek či vybrat peníze z účtu. Klienti tak mají možnost odvodů tržeb pohodlně a také výhodně.

V rámci jednoho vkladu je možné vložit až 350 tisíc korun. Klientovi navíc odpadá starost stihnout vklad během otevírací doby pobočky. Vkladové bankomaty jsou k dispozici 24 hodin denně a každý vklad je zdarma.

Podrobnější informace ke vkladovým bankomatům včetně aktuálního seznamu naleznete na webových stránkách: www.csob.cz/vkladove-bankomaty