Komorní projekt s vůní azalek

V centru, nebo na kraji města? Parkování na ulici, nebo v garáži? Byt s lodžií, balkonem, či terasou? Podobné otázky si klade každý, kdo seriózně uvažuje o koupi vlastního bydlení.

V centru, nebo na kraji města? Parkování na ulici, nebo v garáži? Byt s lodžií, balkonem, či terasou? Podobné otázky si klade každý, kdo seriózně uvažuje o koupi vlastního bydlení.

Na spoustu z nich mohli najít odpovědi návštěvníci slavnostní kolaudace zbrusu nového bytového komplexu Viladomy Azalková, jehož koncept je vskutku neotřelý. Právě viladomy se v poslední době staly žádaným typem bydlení, a to z mnoha důvodů. Značnou roli hraje především jejich netradiční architektonické pojetí s důrazem na soukromí, které u velkých (a často předimenzovaných) developerských projektů najdete jen stěží. Bytový komplex Viladomy Azalková v Praze-Hostivaři, zkolaudovaný doslova na konci babího léta, představuje v každém ohledu komfort, jaký lze od moderního bydlení právem očekávat.

#####Výhled a intimita

Výhled ale není to jediné, co lze na bydlení v Azalkové označit jako exkluzivní. Patří sem určitě i celková vysoká úroveň provedení, garážová stání ke každému z bytů přímo v domě anebo kvalitní dřevěné podlahy a mozaikové obložení koupelen, které komplex odlišují od ostatních projektů aktuálně dostupných na mapě Prahy.

#####Městské byty v přírodě

Projekt Azalková se navíc nachází v úžasné přírodní lokalitě. Městská část Hostivař je totiž jedna z nejzelenějších v Praze. Ti, kteří mají rádi čerstvý vzduch, určitě vyrazí do blízkého lesoparku nebo k vodní nádrži a sportovci si rychle oblíbí sportovní centrum Hamr. Jen pár minut je to samozřejmě i na nákupy, třeba do obchodního centra Chodov.

O neotřelé a originální bydlení je v současnosti zájem. Souvisí s tím jistě i mimořádně příznivá doba na pořízení nemovitosti - výhodné úrokové sazby u hypoték a plánované zvýšení DPH z 10 na 14 % v příštím roce. Kupující tak nyní mohou ušetřit nemalé prostředky, a to i v řádu stovek tisíc korun.