Krátkodobá půjčka – jak Vám může pomoci s koupí nemovitosti?

Krátkodobá půjčka – jak Vám může pomoci s koupí nemovitosti?

Krátkodobá půjčka – jak Vám může pomoci s koupí nemovitosti?

Krátkodobá půjčka patří k procesu koupi nemovitosti více, než byste si mohli myslet.

Ano, o této formě financování se ve spojení s pořízením nového bydlení nemluví a nepíše, je to prosté, půjčka na pár tisíc korun se splatností v řádech dnů není takové „drama“ jako hypotéka v řádu milionů korun se splatností několik desítek let.

Před koupi nemovitosti

V době vyjednávání s realitní kanceláří se Vám může rychlá půjčka hodit jako jeden ze zdrojů financování rezervační zálohy. Výhodou půjčky od společnosti Kouzelná půjčka je, že si peníze můžete nechat zaslat rovnou na účet realitní kanceláře, tj. nedochází ke zbytečnému zdržování při přeposílání peněz. Tato služba se Vám bude hodit zejména v případě, že kupujete nemovitost v lokalitě se zvýšenou poptávkou.

Poplatky realitní kanceláři jsou jedním z účelů účelové hypotéky, tj. rezervační poplatek si můžete nechat zpětně proplatit, stačí, když bance doložíte příjmový či jiný doklad o tom, že jste tento poplatek skutečně zaplatili.

Při vyřizování hypotéky

S hypotékou je v některých bankách stále spojen poplatek za její schválení, jehož výše může vyšplhat až do desetitisíců korun. Pokud Vám na zaplacení tohoto poplatku chybí pár tisíc, opět si můžete pomoci prostřednictvím rychlé půjčky.

I samotné vyřízení hypotéky přijde na velké peníze, nevyhnete se totiž poplatkům jako:
- poplatky na katastru nemovitostí
- platba pojištění nemovitosti (to vyžadují všechny hypoteční banky)
- platba na úvěrové pojištění (dnes spíše volitelný produkt)

Zaplacení všech těchto poplatků je přitom nezbytné k tomu, aby Vám banka poslala peníze z hypotéky. Pokud Vás tlačí čas (např. blíží se doba, do které dle kupní smlouvy musíte zaplatit z úvěru celou kupní cenu), můžete si opět pomoci s krátkodobou půjčkou

Po koupi nemovitosti a vyřízení hypotéky

Výše uvedenými kroky finanční trápení nekončí. Kritický je pro majitele nové nemovitosti i první měsíc po vyřízení hypotéky a koupi nemovitosti, které přijde na tisíce či desetitisíce korun. Může se tak stát, že Vám v prvním měsíci po dokončení celého procesu nevyjdou peníze do výplaty. I zde je samozřejmě jedním z řešení krátkodobá půjčka.

Pokud patříte mezi ty, kteří koupi nemovitosti teprve plánují, určitě si do svých telefonů uložte číslo 277 277 888nebankovní půjčky si pak můžete již dnes zjistit na www.kouzelnapujcka.cz

Photo Credit:
Images_of_Money via Compfightcc