Loděnice zmobilizovala síly

V druhém utkání dokázali loděničtí zvítězit a připsat si první body.

Své první mistrovské utkání mají za sebou i fotbalisté Loděnice. Na domácí půdě se střetli v sobotu s celkem Tatranu Rakovník. Už necelé dva týdny do zápasu trenér avizoval velké problémy s kádrem mužstva. Několik opor týmu se během přípravy zranilo a trenér Jiří Gall přišel o několik cenných a platných hráčů. To se projevilo i v prvním utkání, které loděničtí prohráli 1:3.
„Na poslední chvíli se dala sestava dohromady, ale absence zraněn ých hráčů byla znát. Především první půli jsme byli horším, zakřiknutějším týmem,“ uvedl trenér Jiří Gall. Domácím se úvod do zápasu vůbec nepovedl. Hned první střela, která mířila na Loděnickou branku skončila gólem. Na konci prvního poločasu inkasovali domácí ještě jednu branku a šli do kabin za nepříznivého stavu 0:2.
Druhou půli se však fotbalisté probrali a svého soupeře přestříleli. Vytvořili si několik pěkných šancí, které bohužel končili mimo branku. Až v závěru zápasu se podařilo domácím pouze snížit na konečných 1:3. „Myslím si, že hráči procitli. Uvědomili se, že do toho musíme dát všichni víc,“ uvedl po zápasu trenér Jiří Gall.
Tak se i stalo.Ve druhém utkání dokázala Loděnice porazit na domácím hřišti rezervu Hořovicka 2:1. Získala tak první tři body do tabulky.