Masters of ladí nabitý program

Program vizovického festivalu Masters of Rock postupně zaplňují první jména. Hlavní hvězdou bude americká formace Twisted Sister.

Desítky tisíc lidí, kteří každoročně přijíždějí na rockový festival Masters of Rock, začínají od pořadatelů dostávat informace, na které dlouho čekaly. Jména skupin, které v areálu vizovického Jelínka v létě vystoupí, jsou už nyní takřka zárukou toho, že kolem likérky opět nebude k hnutí.
„Postu headlinera se ujme americká skupina Twisted Sister. Zní to až neuvěřitelně, že si na Masters odbudou svou českou koncertní premiéru.
A vlastně ne jen českou.
Nikdy nehráli ani na Slovensku a v Polsku,“ uvedl Jiří Daron z pořádající agentury Pragokoncert Bohemia.
Především fanouškům rockové klasiky přijede na Zlínsko zahrát Halloween. Skupina, která sice v České republice koncertuje pravidelně, ale pořád dokáže vyprodat velké haly.
„Jsou šťavnatější a chutnější. Jejich koncerty nepostrádají lehkost, vtip, dokonalé hudební provedeří provedení, ní,
mají grády, spád, energii, vášeň i ironii. Moc se na ně těším,“ dodává Daron.
Nadšení fanoušci Rockoví fanoušci jsou zatím s programovým schématem spokojení. „Twisted jsou staří bardi, které si určitě pojedu rád poslechnout.
To samé platí o Halloweenech, ti určitě zahrají i svoje nejlepší věci a ty nezklamou,“ poznamenal například Petr Dřížďal ze Zlína, který na největší festival v kraji jezdí pravidelně už osm let.
Premiéru v České republice si odbude i australská skupina Airbourne, která v médiích a recenzích dostala „nálepku“ novodobých AC/DC. „Skupina charismatického zpěváka a kytaristy Joela O´Keeff e drží zástavu starého dobrého wild rockového stylu. Inspiraci čerpají u kapel jako jsou Judas Priest, Rose Tattoo, Thin Lizzy, AC/DC či Motšrhead, což by měla být záruka kvalitní hudby,“ řekl Daron. Festival začne 14. července v areálu likérky ve Vizovicích.