Mezi vinicemi rostou nové apartmány

Společnost PAVLOF s. r. o. uvádí na trh projekt třiceti apartmánů ve vinařském kraji na jihu Moravy. Projekt s názvem Apartmány Pálavské vinohrady je umístěn ve vinařské obci Pavlov přímo na břehu jezera v chráněné krajinné oblasti Pálava.

Unikátní lokalita se stala také určujícím prvkem pro podobu apartmánů a použité materiály, za jejichž návrhem stojí architektonický ateliér KYZLINK architects & interior. Pět apartmánových domů je kaskádovitě posazeno do svahu nad vodní nádrží Vodní Mlýny a uživatelům nabídne výhled nejen na vodní hladinu a kotvící jachty, ale současně i na okolní kopce poseté vinicemi a strážce Pavlova - hrad Děvičky. Architektonické řešení klade důraz zejména na funkčnost interiérů a vysoké realizační standardy.

#####K dispozici bude i vinný sklípek

Každý z domů zastřešuje ve dvou patrech šest apartmánů s kuchyňským koutem, vlastním sociálním zázemím a velkou zatravněnou terasou s výhledem na jezero o celkové užitné ploše 70 až 79 metrů čtverečních. K apartmánům dále náleží úložný box na sportovní vybavení a parkovací stání v areálu. Vlastníci mohou využívat také vinný sklípek patřící přímo areálu Apartmánů Pálavské vinohrady.

„Zájemce si může vybrat mezi dvojím dispozičním řešením; apartmány v přízemí mají větší půdorysnou plochu, která umožňuje ke kuchyňskému koutu, obývací části a koupelně vybudovat samostatnou ložnici, vznikne tak prostorná bytová jednotka 2+kk s krásnou terasou. Apartmány v prvním podlaží počítají s umístěním ložnice do prostoru mezonetu,“ přiblížil architekturu interiérů Janeček. Jednotlivé objekty mezi sebou vytvářejí vnitřní prostor, který bude sloužit k odpočinku i k různorodým sportovním aktivitám.

#####Služby nabízí i sousední hotel

Apartmány Pálavské vinohrady jsou určeny jak k individuálnímu užívání, tak k dalšímu pronájmu. Služby spojené s pronájmem a správou celého zabezpečeného areálu zajistí místní tříhvězdičkový Hotel Pavlov patřící stejnému investorovi. „Majitelé apartmánů i jejich hosté se mohou spolehnout na vysoký standard služeb a jejich kompletní zajištění 24 hodin denně. Od správy zelených ploch nebo vinného sklípku přes úklidy společných prostor až po zajištění pronájmu, následný úklid apartmánu, praní prádla nebo vyúčtování,“ potvrdil záměr Zdeněk Janeček. Partnerem projektu je Česká spořitelna. Dokončení apartmánů se předpokládá na jaře 2012.